Ελληνική Αστυνομία: Το αποτέλεσμα της έρευνας σχετικά με το video στο Tik Tok

Δύο γυναίκες στο πίσω κάθισμα έκαναν τον ήχο σειρήνας και ο αστυνομικός περνούσε με κόκκινο. Δείτε το αποτέλεσμα έπειτα από την διερεύνηση της υπόθεσης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Περιπολικό

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που έκανε τον γύρο του διαδικτύου το video με το περιπολικό που δημοσιεύθηκε σε λογαριασμό του Tik Tok και λίγο αργότερα διαγράφηκε. Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας είχε ανακοινώσει ότι διατάχθηκε έρευνα και τώρα, μία νέα ανακοίνωση, γνωστοποιεί ότι οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Καλαμάτα: Video από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα 26χρονο διανομέα

Υπενθυμίζουμε πως από το video ήταν ορατό ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot, το οποίο κινούνταν με αναμμένο φάρο και σειρήνα. Στα εμπρός καθίσματα βρίσκονταν δύο άνδρες που φορούσαν στολή της Ελληνικής Αστυνομίας. Μάλιστα, ο συνοδηγός φαίνεται πως ήταν αξιωματικός, αφού διακρίνονται ξεκάθαρα τα διακριτικά του βαθμού του. Από το πίσω κάθισμα δεν υπήρχε εικόνα, αλλά ακούγονταν δύο ή περισσότερες γυναίκες.

Το γεγονός που είχε προκαλέσει τον μεγαλύτερο σάλο ήταν ότι ο οδηγός πέρασε με κόκκινο φανάρι (κάτι που μπορεί ωστόσο να κάνει εφόσον έχει ενεργοποιημένο φάρο και σειρήνα) και τα ερωτήματα περί γνησιότητας του video που αναρτήθηκε στο Tik Tok ήταν πολλά. Τώρα, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας επανέρχεται δίνοντας φως στην υπόθεση. Τελικά πρόκειται όντως για περιπολικό και αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι πλέον έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η αναλυτική ανακοίνωση: “Σε συνέχεια της ανακοίνωσης αναφορικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει αστυνομικούς σε περιπολικό να προβαίνουν σε επίμεμπτες ενέργειες ανακοινώνεται ότι, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψαν τα στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων αστυνομικών, σε βάρος των οποίων διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.