Εμφανίστηκε καμουφλαρισμένο το 5θυρο Suzuki Jimny

Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του 5θυρου Suzuki Jimny έχει ήδη ξεκινήσει. Δείτε που εντοπίστηκε, αλλά και πότε το αναμένουμε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Jimny

Το Suzuki Jimny είναι ένα αυτοκίνητο που έχει αγαπηθεί πολύ στην χώρα μας. Η νέα του γενιά ήρθε πριν από μερικά χρόνια, αλλά πλέον οι αυστηροί ρύποι έχουν περιορίσει την διαθεσιμότητα μόνο στην επαγγελματική έκδοση. Τώρα, οι Ιάπωνες επανέρχονται, εξηλεκτρίζοντας το σκληροτράχηλο μοντέλο τους και ετοιμάζουν την μεγαλύτερη έκδοση με πέντε πόρτες.

Πριν από μερικούς μήνες το είχαμε δει καμουφλαρισμένο σε ευρωπαϊκό έδαφος, τώρα η ιστοσελίδα “autocarindia.com” δημοσίευσε κι άλλες εικόνες του, μιας και εντοπίστηκε στην Ινδία. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο στο Auto Expo 2023.


Μία από τις πιο σημαντικές πληροφορίες που είναι ήδη γνωστές σχετίζονται με το μεταξόνιο, το οποίο θα αυξηθεί κατά 300 χιλιοστά, φτάνοντας αισίως τα 2.550 χιλιοστά. Για την ώρα, δεν έχουν γνωστοποιηθεί τεχνικά χαρακτηριστικά από την ιαπωνική εταιρεία, ωστόσο είναι γνωστό ότι για να κάνει “καριέρα” στην ευρωπαϊκή αγορά, το Suzuki Jimny θα πρέπει να είναι εξηλεκτρισμένο. Αυτό βέβαια, δεν είναι πρόβλημα για τους Ιάπωνες, μιας και ήδη προσφέρουν εξηλεκτρισμένη γκάμα σε μοντέλα όπως το Suzuki Vitara.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.