Ένα ελικόπτερο με το σήμα της Lamborghini

Πώς θα σας φαινόταν ένα ελικόπτερο με τη φιλοσοφία της Lamborghini; Δείτε το εντυπωσιακό project ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή...

Βρείτε μας στο

Φανταστήκατε ποτέ πως θα μπορούσε να είναι ένα ελικόπτερο με τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Lamborghini; Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής το τόλμησε και στις ψηφιακές φωτογραφίες που ακολουθούν μας το παρουσιάζει.

Το όνομα του συγκεκριμένου ελικοπτέρου είναι «Falco», που στην ιταλική γλώσσα μεταφράζεται σε γεράκι. Δημιουργήθηκε από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Tomas Zumalacarregui Arregui και είναι εμφανείς οι έντονες γραμμές που παραπέμπουν στα supercars της ιταλικής φίρμας.

Strand Craft: Το πιο πολυτελές σκάφος διάσωσης

Σύμφωνα με τον δημιουργό, το ελικόπτερο της Lamborghini προορίζεται για την ιταλική ακτοφυλακή, εξ’ ου και τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν. Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει μελετηθεί ώστε να συμμετέχει σε επιχειρήσεις διάσωσης και αερομεταφορές. Επιπλέον, η σχεδίασή του έγινε με έναν ασυνήθιστα αεροδυναμικό τρόπο, ώστε να είναι σε θέση να ταξιδεύει με υψηλές ταχύτητες.

Συνολικά μπορεί να μεταφέρει έως και εννέα άτομα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν χώροι για μεταφορά μικρών εμπορευμάτων. Δυστυχώς δεν υπάρχει ψηφιακή φωτογραφία από το εσωτερικό του ελικοπτέρου, μιας και η εξέλιξή του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.