Ένα Tesla Model X στον Ειρηνικό Ωκεανό και η επιχείρηση διάσωσής του (+video)

Ένα Tesla Model X μέσα στο νερό είναι εικόνα που σίγουρα δε συναντάμε κάθε μέρα. Δείτε το video από την επιχείρηση διάσωσής του!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Model X

Σίγουρα δεν είναι ένα αυτοκίνητο που φημίζεται για τις “off-road” δυνατότητές του, αλλά αυτό το Tesla Model X για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο βρέθηκε στην ακτή της παραλίας Centerville Beach County Park στην Καλιφόρνια. Το αποτέλεσμα περιγράφεται με τον καλύτερο τρόπο από τις εικόνες!

Tesla Model S: Διένυσε 400.000 χλμ. με τα ίδια τακάκια 

new500_300x250

Οι πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο συμβάν είναι ελάχιστες, αλλά όλα δείχνουν πως το μαύρο Tesla Model X βρισκόταν στην αμμώδη ακτή της παραλίας και κατέληξε να βρίσκεται μέσα στο νερό λόγω της παλίρροιας. Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν να ειδοποιηθεί η ομάδα ” Pacific Towing”, που φέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό και αναλαμβάνει να απεμπλέκει κάθε όχημα από την κολλώδη άμμο της περιοχής.

Τα θηριώδη τετρακίνητα οχήματα με τα ειδικά ελαστικά, κατάφεραν να τραβήξουν μακριά από το νερό το Tesla Model X. Όπως θα δείτε στο σύντομο video που ακολουθεί, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο φορτώθηκε σε τρέιλερ και απομακρύνθηκε από το σημείο. Πιθανόν, το αυτοκίνητο να έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά, ευτυχώς όμως δεν κινδύνεψε κάποια ανθρώπινη ζωή.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει ειδική ομάδα που βοηθάει ιδιοκτήτες οχημάτων που κόλλησαν στην άμμο της ακτής. “Το ότι ένα αυτοκίνητο φέρει σύστημα τετρακίνησης, δε σημαίνει ότι είναι ικανό να κινηθεί στην άμμο. Το βάρος του αμαξώματος και τα κατάλληλα ελαστικά είναι σίγουρα δύο παράγοντες που επηρεάζουν τις off-road ικανότητες. Η μείωση της πίεσης των ελαστικών είναι επίσης μία καλή συμβουλή για να βελτιωθούν οι ικανότητες του αυτοκινήτου στην άμμο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mike Astry, ένας εκ των μελών της ειδικής ομάδας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.