Έναρξη ανάπτυξης Toyota Hilux που θα κινείται με υδρογόνο (+video)

Έχει αποδείξει ότι πιστεύει στο υδρογόνο και τώρα οι μηχανικοί της "σηκώνουν" μανίκια για την εξέλιξη του πρώτου Toyota Hilux με την τεχνολογία του Mirai...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Hilux

Η Toyota είναι μια εταιρεία που έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι “κοιτάζει” με μεγάλο ενδιαφέρον την λύση του υδρογόνου στην προσπάθεια για μηδενισμό των εκπομπών ρύπων. Τώρα, έπειτα από μεγάλη χρηματοδότηση του Ηνωμένου Βασιλείου, ξεκινά η ανάπτυξη του υδρογονοκίνητου Toyota Hilux στα πλαίσια του πρωτοτύπου, με στόχο στο μέλλον να ξεκινήσει μία μικρή παραγωγή.

Το νέο project θα αποτελέσει μία κοινοπραξία με επικεφαλής την Toyota Motor Manufacturing. Θα ενσωματώνει τεχνολογία της δεύτερης γενιάς συστημάτων κυψελών καυσίμου, σαν αυτήν που χρησιμοποιεί το τελευταίο Toyota Mirai και η ανάπτυξη θα γίνει σε συνεργασία με εξειδικευμένους εταίρους που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως οι εταιρείες Ricardo, ETL, D2H και Thatcham Research.

“Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια από τις βασικές αγορές για τα pick-up και είναι σημαντική αγορά για την Toyota. Αυτή η χρηματοδότηση εκφράζει μια τεράστια ευκαιρία για την ανάπτυξη λύσης μηδενικών εκπομπών σε μία κρίσιμη κατηγορία της αγοράς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για τη χρηματοδότηση και κατ’ επέκταση την υποστήριξη της φιλοδοξία μας για ουδετερότητα άνθρακα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Matt Harrison, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Motor Europe.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Toyota Mirai νέα γενιάς φέρει τρεις δεξαμενές των 142,2 λίτρων μπορούν να αποθηκεύσουν 5,6 κιλά υδρογόνου προσφέροντας αυτονομία 650 χλμ.
Σε επίπεδο ισχύος αποδίδει 182 ίππους και 300 Nm ροπής, με την Toyota να ανακοινώνει 0-100 χλμ./ώρα σε 9,2 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα  175 χλμ./ώρα.

Στο video που ακολουθεί, θα δείτε ότι το project αποτελεί μία επένδυση ύψους 13 εκατ. ευρώ. Το Toyota Hilux με “σωθικά” του υδρογονοκίνητου Mirai θα είναι έτοιμο εντός του 2023.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.