Έναρξη παραγωγής για το Toyota Yaris Cross. Σε ποια χώρα κατασκευάζεται;

Η παραγωγή του πολυαναμενόμενου Toyota Yaris Cross ξεκίνησε και θα κατασκευάζεται σε 150.000 μονάδες ετησίως. Δείτε που βρίσκεται το εργοστάσιο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την επίσημη παρουσίαση του νέου Toyota Yaris Cross και πλέον έφτασε η στιγμή να αρχίσει η παραγωγή του ιαπωνικού μοντέλου. Το μικρό SUV της ιαπωνικής εταιρείας θα κατασκευάζεται σε μία υπερσύγχρονη μονάδα που βρίσκεται στη Γαλλία και η γραμμή παραγωγής του θα είναι κοινή με αυτήν του συμβατικού Toyota Yaris.

Δείτε επίσης: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο Toyota Yaris Cross;

Η μονάδα παραγωγής «Toyota Motor Manufacturing France» απασχολεί περίπου 5.000 υπαλλήλους και αναμένεται ότι σε ετήσια βάση από αυτήν θα βγαίνουν περίπου 150.000 Toyota Yaris Cross. Κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την έρευνά μας σχετικά με την τοποθεσία όπου κατασκευάζεται το κάθε μοντέλο της Toyota που έρχεται στη χώρα μας.

Είναι λογικό το Toyota Yaris Cross να κατασκευάζεται σε ίδια γραμμή παραγωγής με το Yaris. Ο λόγος; Ασφαλώς το γεγονός ότι βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα GA-B της Toyota, η οποία δίνει τη δυνατότητα για ευρύχωρο εσωτερικό και μικρές εξωτερικές διαστάσεις. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα SUV, εξ ου η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και η διαθεσιμότητα τετρακίνησης AWD-i

Το Yaris Cross επωφελείται από την τέταρτης γενιάς υβριδική τεχνολογία της Toyota. Τα Yaris και Yaris Cross είναι τα πρώτα μοντέλα που χρησιμοποιούν το τελευταίο υβριδικό σύστημα με μοτέρ 1.5 λτ. της Toyota, που αναπτύχθηκε απευθείας από τους μεγαλύτερους κινητήρες 2.0 και 2.5 λίτρων που χρησιμοποιήθηκαν από νέα μοντέλα όπως τα Corolla, C-HR, RAV4 και Camry.

Η θερμική απόδοση του κινητήρα βαθμολογείται στο 40%, το οποίο είναι μεγαλύτερο από τους συγκρίσιμους κινητήρες ντίζελ. Το νέο υβριδικό σύστημα έχει μέγιστη απόδοση 116 ίππων. Όσον αφορά την περιβαλλοντική απόδοση, το προσθιοκίνητο μοντέλο ξεκινά κάτω από 90 γρ./χλμ. και η έκδοση AWD-i κάτω από 100 γρ./χλμ. (στοιχεία NEDC).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.