Ένας αχυρώνας γεμάτος σκαραβαίους… και η έκπληξη! (+video)

Ένας αχυρώνας γεμάτος με "σκαραβαίους", όλοι παρατημένοι στο έλεος του χρόνου. Εκεί βρέθηκε όμως και ένα τροχόσπιτο. Δείτε τι είχε στο εσωτερικό του!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW Beetle

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που βλέπουμε ένα “σκαραβαίο” να είναι εγκαταλελημμένος. Αυτή τη φορά, στο κανάλι “Silver Lining Auto Restoration” δημοσιεύθηκε video από αχυρώνα που ήταν γεμάτος με VW Beetles.

Τα περισσότερα βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση, πιθανόν να μην είναι καν επισκευάσιμα μιας και βρίσκονταν εκτεθειμένα για πολλά χρόνια. Η έκπληξη, όμως, βρέθηκε μέσα σε ένα τροχόσπιτο. Εκεί είχε αποθηκευτεί για πολλά χρόνια ένα VW Beetle που βρισκόταν σε πάρα πολύ κατάσταση.

Όπως θα δείτε στο video, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έμεινε σε αυτό το τροχόσπιτο για περίπου 12 χρόνια. Μπορεί να μην είναι το ιδανικό περιβάλλον για ένα κλασσικό αυτοκίνητο, αλλά σίγουρα το προστάτεψε από τα καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα σήμερα να χρειάζεται ελάχιστη φροντίδα για να ξανά αποκτήσει την λάμψη του.


Το εικονιζόμενο χρονολογείται κάπου στο 1954, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ κάτω από το καπό βρίσκεται ένα αερόψυκτο, τετρακύλινδρο μοτέρ χωρητικότητας 1,1 λτ. Αποδίδει μόλις 30 ίππους και 69 Nm ροπής, τουλάχιστον αυτές ήταν οι τιμές όταν ήταν καινούριο! Στο video που ακολουθεί θα δούμε τη στιγμή που ξανά “βλέπει” το φως έπειτα από αρκετά χρόνια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.