Εντυπωσιακό onboard video από ελληνικό φοιτητικό μονοθέσιο!

Έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, είναι τεχνολογικά προηγμένο και όπως θα διαπιστώσετε, πολύ γρήγορο... Δείτε το onboard video από το μονοθέσιο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα τελευταία χρόνια, οι ομάδες Ελλήνων φοιτητών μηχανολογίας, που συμμετέχουν σε διεθνείς αγώνες με δικά τους μονοθέσια, αυξάνονται διαρκώς. Με αυτόν τον τρόπο, οι Έλληνες φοιτητές αποκτούν σημαντικές εμπειρίες, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν τις ικανότητές τους σε διεθνές επίπεδο. Αυτό πιστοποιεί η πρόσφατη παρουσία της ομάδας του Εθνικού Μετσόβιου ΠολυτεχνείουPROM Racing NTUA”, στον διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό Formula Student, που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία.

Οι διαγωνισμοί Formula SAE περιλαμβάνουν πολλές διαφορετικές δοκιμασίες. Αυτές εκτείνονται από την κοστολόγηση και το σχεδιασμό, μέχρι το business plan και φυσικά, το καθαρά αγωνιστικό μέρος. Οι φοιτητές του Ε.Μ.Π. βρέθηκαν πρόσφατα στην Ουγγαρία, για να διαγωνιστούν στον αγώνα FS East. Η παρουσία της ελληνικής ομάδας, ήταν εξαιρετική, καθώς κατατάχθηκε στη 10η της γενικής κατάταξης, δηλαδή μετά το άθροισμα των επιδόσεων σε κάθε επιμέρους event.

Καταρχάς, η PROM Racing απέσπασε δύο βραβεία. Η ελληνική ομάδα βραβεύτηκε ως η ομάδα με το ειδικό βραβείο του πιο καινοτόμου οχήματος Formula Student East . Επιπλέον, κατέλαβε την πρώτη θέση στο αγώνισμα “Skidpad”, ανάμεσα στα οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Τα events χωρίζονται ανάλογα με τη φύση τους, σε στατικά και δυναμικά.


Δείτε τα αποτελέσματα της ομάδας σε καθένα από αυτά

Στατικά events
Business plan: 4η θέση με 72/75
Κόστος: 13η θέση με 83,8/100
Σχεδιασμός: 9η θέση με 125,5/150
Στατικά (γενική): 5η θέση με 281,3/325

Δυναμικά events
Επιτάχυνση: 13η θέση με 32,8/75
Skidpad: 1η θέση με 75/75
Autocross: 4η θέση με 92,3/100
Αντοχή (endurance): 9η θέση (εγκατάλειψη)
Αποδοτικότητα: 7η θέση (εγκατάλειψη)
Δυναμικά (γενική): 8η θέση με 200,2/675
Τελική κατάταξη: 10η θέση με 481,5/1000

Photos: PROM Racing NTUA FSAE Team

Απολαύστε έναν γύρο onboard με το ελληνικό μονοθέσιο, το οποίο οδηγεί ο πρωταθλητής karting Φώτης Σωτηρόπουλος

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]