Ειδικοί του drift καίνε λάστιχο με Toyota Supra (+video)

Δύο αγωνιστικά Toyota Supra με κινητήρες 2JZ και δύο επαγγελματίες οδηγοί αρκούν για να γυριστούν τα κορυφαία διαφημιστικά πλάνα...

Βρείτε μας στο

Δύο πρωταθλητές αγώνων drift από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου αποφάσισαν να κάψουν τα λάστιχα των αγωνιστικών Toyota Supra. Αιτία ήταν ένα διαφημιστικό video για την προβολή της συνεργασίας των Toyota και McDonalds.

Πιο συγκεκριμένα, με την επιλογή γεύματος «Happy Meals» από την αλυσίδα εστίασης, θα προσφέρεται και μία μινιατούρα. Η προσφορά ισχύει στην Ιαπωνία μέχρι τα μέσα του Μαΐου. Οι τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μία μινιατούρα από την εταιρεία παιχνιδιών Tomica. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρονται είτε Toyota Supra τελευταίας γενιάς, είτε Nissan GT-R Nismo GT500.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα είναι η Toyota Supra της “Papadakis Racing” (+video)

Το σχετικό κλιπ ονομάζεται «Drift Twins» και πρωταγωνιστές είναι οι οδηγοί Daigo Saito και Nobuteru Taniguchi. Αντιστοίχως, τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν είναι τα αγωνιστικά Toyota Supra Monster και HKS. Μπορεί να διαφέρουν αισθητικά, αλλά κάτω από το καπό βρίσκεται ο ίδιος θρυλικός κινητήρας. Ασφαλώς αναφερόμαστε στον 2JZ-GTE, ο οποίος και στις δύο περιπτώσεις αποδίδει 800 ίππους.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε τους δύο επαγγελματίες οδηγούς να καταστρέφουν τα πίσω ελαστικά στο πάρκινγκ των McDonalds. Το drift είναι μέρος της ιαπωνικής κουλτούρας. Γιατί λοιπόν να μην το χρησιμοποιήσουν και για μάρκετινγκ;