Επετειακή έκδοση για τα 20 χρόνια Lotus Exige

Η βρετανική φίρμα γιορτάζει τα 20 χρόνια από τότε που παρουσίασε τη Lotus Exige. Δείτε την επετειακή έκδοση του μοντέλου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται από τότε που η βρετανική φίρμα παρουσίασε για πρώτη φορά την Lotus Exige. Αυτή ήταν η κατάλληλη αφορμή για την παραγωγή μίας ειδικής έκδοσης.

Διαβάστε επίσης: Lotus Omega – Όταν οι Lotus και Opel συνεργάστηκαν

Το νέο αυτοκίνητο ονομάζεται Exige Sport 410 20th Anniversary Edition και φέρει αισθητικές πινελιές που το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα. Αρχικά, υπάρχουν έξι κλασσικοί χρωματικοί συνδυασμοί, όπως το έντονο Chrome Orange, το Calypso Red και το Saffron Yellow.

Όλες οι επιφάνειες, ακόμα και η αεροτομή και η οροφή, είναι βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ δεν απουσιάζουν τα επετειακά λογότυπα. Το ίδιο συμβαίνει και στο εσωτερικό, όπου τα χρώματα των καθισμάτων είναι ίδια με του αμαξώματος. Έχει γίνει εκτεταμένη χρήση alcantara, ενώ το λογότυπο «20th Anniversary Edition» είναι ραμμένο επάνω στα αγωνιστικά καθίσματα.

Σε επίπεδο μηχανικών μερών δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Η επετειακή Lotus Exige εξοπλίζεται με κομπρεσοράτο V6 κινητήρα χωρητικότητας 3,5 λίτρων. Αποδίδει 410 ίππους με 420 Nm ροπής και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα.

Εννοείται πως ο εξοπλισμός της βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Εκτός των άλλων υπάρχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχουν carbon επιφάνειες και σύστημα εξάτμισης εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένο από τιτάνιο.

Η επετειακή έκδοση θα είναι διαθέσιμη προς τα τέλη του έτους, με την τιμή της στη Μ.Βρετανία να είναι περίπου 6.000 ευρώ πιο υψηλή. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεπερνά τις 88.000 ευρώ στην τοπική αγορά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.