Επιχείρηση “Παραλιακή”: Βεβαιώθηκαν 238 κλήσεις σε μία εβδομάδα

Ένας στους δύο οδηγούς έφευγε από το έλεγχο με κλήση! Δείτε ποια ήταν η No.1 παράβαση στην περιοχή της παραλιακής Αθηνών-Σουνίου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Η Ελληνική Αστυνομία το τελευταίο διάστημα έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ευρύτερη περιοχή του παραλιακού μετώπου της Αττικής. Έντονο προβληματισμό δημιουργούν τα στοιχεία της περασμένης εβδομάδας (31 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου) που δείχνουν ότι σε 489 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων στην Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου, βεβαιώθηκαν 238 παραβάσεις, δηλαδή ένας στους δύο έφευγε με κλήση.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι οι στοχευμένες δράσεις και οι εξειδικευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν στην συγκεκριμένη περιοχή με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα.

Συνολικά διενεργήθηκαν 489 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 238 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα. Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν:
-33 για υπερβολική ταχύτητα,
-20 για μη χρήση κράνους,
-14 για θόρυβο,
-13 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος,
-9 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,
-3 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
-3 για αντικανονικούς ελιγμούς,
-1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,
-2 για αυτοσχέδιους αγώνες και
-140 για λοιπές παραβάσεις

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 20 ζεύγη πινακίδων, 37 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και 24 άδειες ικανότητας οδήγησης. Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.