Επιδότηση 22-27 λεπτά/λίτρο στα καύσιμα! Δείτε τη νέα δέσμη μέτρων και τι ισχύει

Τη νέα δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ανακοινώνει η κυβέρνηση αυτή την ώρα. Ας δούμε τι ισχύει για τα καύσιμα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
staikouras

Οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με τον αναπληρωτή υπουργό Θόδωρο Σκυλακάκη και οι υπουργοί Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και Γιώργος Γεωργαντάς εξειδίκευσαν τα μέτρα, που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός.

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, είπε πως ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει επιφέρει οικονομική διαταραχή και εκτροχιάζει τους εθνικούς και οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

Επιδότηση καυσίμων
Όπως ανακοίνωσε, η επιδότηση στα καύσιμα θα είναι από 22 έως 27 λεπτά το λίτρο (το δεύτερο για τις νησιωτικές περιοχές) και θα χορηγείται για 60 λίτρα τον μήνα για τρεις μήνες (Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος). Δικαιούχοι θα είναι όσοι έχουν οικογενειακό εισόδημα έως 30.000 ευρώ. Παράλληλα, επιδοτείται και το πετρέλαιο κίνησης «στην πηγή», όπως τόνισε ο κ. Σταϊκούρας, κατά 15 λεπτά. Για ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών η επιδότηση ανέρχεται σε 30 ευρώ σε ηπειρωτική και 35 ευρώ σε νησιωτική περιοχή.


Επίδομα παιδιού
Ο υπουργός Οικονομικών παράλληλα ανακοίνωσε πως θα δοθεί 1,5 επιπλέον δόση επιδόματος παιδιού για τον Απρίλιο, έκτακτο επίδομα 200 ευρώ σε 667.000 χαμηλοσυνταξιούχους, 200 ευρώ σε 35.000 υπερήλικες, διπλή δόση στους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Επιδότηση ρεύματος και φυσικού αερίου
Όσον αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο, ο κ. Σταϊκούρας είπε πως αυξάνεται η επιδότηση για τον Απρίλιο.

Η επιδότηση για τα νοικοκυριά τον Απρίλιο, για τις πρώτες 300 κιλοβατώρες θα είναι στα 72 ευρώ. Η επιδότηση για τους δικαιούχους κοινωνικού τιμολογίου φτάνει τα 87 ευρώ για τις πρώτες 300 kWh.

«Τα μέτρα ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με τον κ. Σταϊκούρα να σημειώνει: «Συναισθανόμαστε πλήρως την ανάγκη των συμπατριωτών μας για περαιτέρω στήριξη, ζώντας στην κοινωνία και όχι μέσα σε γυάλα, αντιδρούμε άμεσα και ψύχραιμα».

Αναλυτικά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν
– Επιδότηση καυσίμων από 22 έως 27 λεπτά το λίτρο (το δεύτερο για πολίτες με μόνιμη κατοικία στις νησιωτικές περιοχές). Θα ισχύσει για 3 μήνες και για κατανάλωση 60 λίτρα τον μήνα. Η επιδότηση για τα νοικοκυριά τον Απρίλιο, για τις πρώτες 300 κιλοβατώρες θα είναι στα 72 ευρώ. Η επιδότηση για τους δικαιούχους κοινωνικού τιμολογίου φτάνει τα 87 ευρώ για τις πρώτες 300 kWh.

– Επιδότηση του πετρελαίου κίνησης κατά 15 λεπτά το λίτρο

– Αύξηση της επιδότησης ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις για τον Απρίλιο και συνέχιση της επιδότησης του φυσικού αερίου

– Θα δοθεί μιάμιση επιπλέον δόση του επιδόματος παιδιού για τον Απρίλιο

– Έκτακτη ενίσχυση 200 ευρώ σε 677.000 χαμηλοσυνταξιούχους

– Έκτακτη ενίσχυση 200 ευρώ σε 35.000 ανασφαλίστους υπερήλικους

– Έκτακτη ενίσχυση 200 ευρώ σε 167.000 δικαιούχους επιδόματος ΑμεΑ

– Θα δοθεί διπλή δόση στους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

– Παρατείνεται σε 96 άτοκες δόσεις η αποπληρωμή των Επιστρεπτέων Προκαταβολών, από 60 δόσεις που ήταν αρχικά.

– Έκτακτη ενίσχυση 200 ευρώ στα ταξί τον Απρίλιο για να καλυφθεί μέρος του κόστους των καυσίμων.

Ο κ. Σταϊκούρας είπε, παράλληλα, πως μειώνεται περαιτέρω ο ΕΝΦΙΑ: «Μέσα σε 2,5 χρόνια 35% η συνολική μείωση του σε σχέση με το 2018. Πλέον 8 στους 10 που θα πληρώσουν φόρο ακίνητης περιουσίας θα δουν μόνιμα ακόμα μεγαλύτερη μείωση του ΕΝΦΙΑ».

Όσον αφορά την ενίσχυση των αγροτών, ο κ. Σταϊκούρας έκανε λόγο για:

– Μηδενικό συντελεστής ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο.

– Συντελεστή ΦΠΑ 6% για τα λιπάσματα.

– Επιδότηση κτηνοτρόφων για το κόστος των ζωοτροφών

Μείνετε συντονισμένοι, σε λίγο θα έχουμε αναλυτικό άρθρο για το πως θα δοθεί η επιδότηση καυσίμων. 

ΠΗΓΗ: star.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]