Επιδότηση Καυσίμων: Ό,τι πρέπει να γνωρίζουμε!

Ήδη εφαρμόστηκε η μείωση 0,15 ευρώ ανά λίτρο στο diesel. Δείτε τι πρέπει να κάνετε και πως θα γίνει η καταβολή της επιδότησης καυσίμων στους ιδιοκτήτες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
fuel pass

Η μέρα της έναρξης λειτουργίας της πλατφόρμας για την καταβολή της επιδότησης καυσίμων στους ιδιοκτήτες I.X. πλησιάζει. Πάμε να δούμε τι έχει γνωστοποιηθεί για την ώρα σχετικά με την διαδικασία καταβολής, σύμφωνα με το ΦΕΚ που κατατέθηκε.

Διαβάστε επίσης: Όταν η τιμή βενζίνης ξεπέρασε για πρώτη φορά το 1,00 ευρώ

Όπως όλα δείχνουν, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανοίξει η ειδική πλατφόρμα στο “gov.gr”. Εκεί, οι δικαιούχοι θα συμπληρώνουν τους προσωπικούς τους κωδικούς taxisnet και θα συμπληρώνουν κάποια προσωπικά στοιχεία, όπως email και αριθμό κινητού τηλεφώνου. Στη συνέχεια, ο δικαιούχος θα επιλέγει αν θέλει το ποσό να καταβληθεί σε ειδική ψηφιακή χρεωστική κάρτα (λήγει 31 Ιουλίου 2022), ή στον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει bonus ύψους 5 ευρώ!


Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι Ι.Χ. αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών με δηλωθέν εισόδημα που δεν ξεπερνά τα 30.000 ευρώ ετησίως και μόνιμη κατοικία εντός ελληνικής επικράτειας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το όχημα να είναι ασφαλισμένο και να έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους. Για κατόχους αυτοκινήτων το ποσό αγγίζει τα 40 ευρώ (50 ευρώ στα νησιά) και για ιδιοκτήτες μοτοσυκλέτας τα 30 και 35 ευρώ αντίστοιχα.

Η επιδότηση αφορά 60 λίτρα καυσίμου μηνιαίως και ισούται με 22 λεπτά το λίτρο. Συνεπώς  για τους τρεις μήνες ανέρχεται σε 40 ευρώ. Ειδικά για τους πολίτες που έχουν κύρια κατοικία σε νησιωτική περιοχή, η επιδότηση για τους τρεις μήνες ανέρχεται σε 50 ευρώ (επιδότηση 27 λεπτά το λίτρο).

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ειδικά για το πετρέλαιο κίνησης έχει εφαρμοστεί ήδη μία επιπλέον μείωση τιμής “στην αντλία” κατά 0,15 ευρώ ανά λίτρο από αρχές του τρέχοντος μήνα. Έτσι, η τιμή διαμορφώνεται σήμερα ακόμα και κάτω από τα 1,70 ευρώ στην Αττική, σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.