Επίσημο: Αυτά είναι τα αυξημένα ποσά του νέου Fuel Pass, δείτε αν είστε δικαιούχοι!

Αυξημένη είναι η επιδότηση στον δεύτερο "γύρο" Fuel Pass για τα καύσιμα. Δείτε τα ποσά που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός και το όριο εισοδήματος των δικαιούχων!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fuel Pass

Σημαντικά διευρυμένη είναι η νέα επιδότηση καυσίμων, γνωστή πλέον ως Fuel Pass 2, για τους πολίτες που πλήττονται από τις αυξήσεις των καυσίμων. Όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η επιδότηση των τριών μηνών (Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος) αφορά 3 εκατ. πολίτες και το ύψος της συνολικής ενίσχυσης αγγίζει τα 375 εκ. ευρώ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ποσά του Fuel Pass!

Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι Ι.Χ. αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών με δηλωθέν εισόδημα που να μην ξεπερνά τα 30.000 ευρώ + 3.000 για κάθε τέκνο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το όχημα να είναι ασφαλισμένο και να έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους. Για κατόχους αυτοκινήτων το ποσό διαμορφώνεται στα 80 ευρώ (αντί για 45 ευρώ) και για ιδιοκτήτες μοτοσυκλέτας στα 60 ευρώ (αντί για 35 ευρώ).

Ακόμα πιο υψηλή είναι η επιδότηση καυσίμων στα νησιά της Ελλάδας, με τα ποσά για κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσυκλέτας να διαμορφώνονται στα 100 ευρώ (αντί για 55 ευρώ) και 70 ευρώ (αντί για 40 ευρώ) αντίστοιχα.


Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανοίξει η ειδική πλατφόρμα στο “gov.gr”. Εκεί, ο δικαιούχος θα συμπληρώνει τους προσωπικούς του κωδικούς taxisnet και κάποια προσωπικά στοιχεία, όπως email και αριθμό κινητού τηλεφώνου. Στη συνέχεια, θα επιλέγει αν θέλει το ποσό να καταβληθεί σε ειδική ψηφιακή χρεωστική κάρτα, ή στον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό.

Πηγή: ertnews.gr

Υ.Γ. Τα ποσά αφορούν πληρωμή στην αντλία. Δείτε τις ανακοινώσεις και για τα ποσά που θα πιστωθούν σε τραπεζικούς λογαριασμούς πατώντας εδώ!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.