Επίσημο: Δείτε πότε έρχεται το πρώτο SUV της Ferrari

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, πλησιάζει μία ιστορική ημέρα για την ιταλική εταιρεία. Δείτε πότε θα λανσάρει τη νέα Ferrari Purosangue!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari Purosangue

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η ιταλική εταιρεία είχε δημοσιεύσει στον επίσημο λογαριασμό της την εικόνα που βλέπετε. Τώρα γνωστοποίησε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι το πρώτο της SUV είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο που γοήτευσε ακόμη και τον Enzo Ferrari!

“Έχετε ακούσει φήμες… και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι είναι αληθινές (μερικές από αυτές). Όλα θα αποκαλυφθούν φέτος”, έγραφε το δημοσίευμα της Ferrari. Τώρα, η ιταλική εταιρεία προχώρησε στην δημοσίευση του στρατηγικού σχεδιασμού για το διάστημα 2022-2026 και ασφαλώς από εκεί δεν έλειπε το πρώτο SUV της με το όνομα Ferrari Purosangue.

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι το SUV τους θα αποκαλυφθεί επίσημα τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους και κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας V12 κινητήρας. Άλλο ένα στοιχείο που γνωστοποιήθηκε σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ότι θα καλύπτει λιγότερο από το 20% των συνολικών ετήσιων πωλήσεων της εταιρείας. Συμπεραίνουμε, λοιπόν, ότι περίπου 4-5 στα 10 αυτοκίνητα που θα βγαίνουν από το εργοστάσιο του Maranello θα είναι SUV.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε μία παλιά δήλωση του Michael Leiters, Τεχνικός Διευθυντής της Ferrari, ο οποίος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως “θα φτιάξουμε ένα πραγματικό SUV το οποίο θα διαφέρει δραματικά από όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τα οχήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Για εμάς είναι μία μεγάλη πρόκληση να εισέλθουμε σε αυτή την κατηγορία και θέλουμε να το κάνουμε με τον τρόπο μας”.

Πηγή: Ferrari

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.