Επίσημο: Έφτασε η ώρα του μεγάλου “διαζυγίου” στην Ferrari

"Αποχωρώ από μία εταιρεία που αγαπώ, της οποίας ήμουν μέλος επί 28 χρόνια", ανέφερε ο Mattia Binotto. Αυτό είναι το "διαζύγιο" της χρονιάς...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Binotto

Οι φήμες το τελευταίο διάστημα ήταν έντονες και να που τώρα επιβεβαιώνονται. Ο Mattia Binotto σύντομα θα αποτελεί παρελθόν από τις τάξεις της Ferrari, μίας εταιρεία που “υπηρέτησε” σε διάφορα πόστα τα τελευταία 28 χρόνια.

Η είδηση επισημοποιήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Formula 1. “Ο Mattia Binotto αφήνει το πόστο του επικεφαλής της ομάδας της Ferrari στο τέλος του 2022”, ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσίευση. Υπενθυμίζουμε ότι ο Mattia Binotto εργάζεται για την ιταλική εταιρεία από το μακρινό 1995, με το πρώτο του πόστο να αφορά στην ανάπτυξη κινητήρων. Τη θέση του επικεφαλής της Scuderia ανέλαβε το 2019, χωρίς να καταφέρει στη θητεία του να φτάσει την ομάδα στην κορυφή της Formula 1.

“Αποχωρώ από μία εταιρεία που αγαπώ, της οποίας ήμουν μέλος επί 28 χρόνια, νιώθοντας τη γαλήνη που πηγάζει από την πεποίθηση πως έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχω τους στόχους που είχα θέσει”, ανέφερε κατά την γνωστοποίηση της επερχόμενης αποχώρησης.

Για την ώρα, η Ferrari δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση, ενώ ιδιαίτερα πιθανό ήταν να τον διαδεχθεί ο Ross Brawn, επικεφαλής της Formula 1. Κάτι τέτοιο πλέον αποκλείεται να γίνει, αφού ο Διευθύνων Σύμβουλος της F1 έβαλε τέλος στις φήμες λέγοντας πως πλέον θα παρακολουθεί από τον καναπέ του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.