Επίσημο: Η Ρωσία “ανασταίνει” την σοβιετική Moskvitch

Είναι επίσημο πλέον! Τα περιουσιακά στοιχεία του ομίλου Renault στη Ρωσία κρατικοποιούνται και η Ρωσία θα παράγει αυτοκίνητα με το σήμα Moskvich...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Moskvitch

Η Ρωσία είχε προειδοποιήσει τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα εδάφη της με τα τρία “σενάρια” συνεργασίας και στην περίπτωση της Renault φαίνεται ότι ένα εξ’ αυτών περνά σε εφαρμογή. Είναι επίσημο πλέον ότι οι μονάδες παραγωγής της γαλλικής εταιρείας κρατικοποιούνται και τα αυτοκίνητα που παράγονται θα φέρουν την επωνυμία Moskvitch, η γνωστή Μόσχοβιτς όπως θα την θυμούνται οι παλαιότεροι.

Διαβάστε επίσης: Κατασκευάζοντας αυτοκίνητα με σφυρί και δρεπάνι 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή του, το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS αναφέρει τα εξής: “το Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία του ομίλου Renault μεταβιβάζονται στο κράτος. Το εργοστάσιο θα παράγει αυτοκίνητα με σήμα της ιστορικής μάρκας Moskvich”.

O δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν, εξήγησε ότι ο ξένος ιδιοκτήτης αποφάσισε να κλείσει το εργοστάσιο της Renault στη Μόσχα, αλλά οι αρχές της πόλης δεν μπορούν να επιτρέψουν να μείνουν χωρίς δουλειά χιλιάδες εργαζόμενοι. Τα πρώτα σχέδια είναι να οργανωθεί παραγωγή κλασικών αυτοκινήτων Moskvich με κινητήρα εσωτερικής καύσης και στο μέλλον να γίνει στροφή στην παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων.

Από την άλλη πλευρά, η ανακοίνωση της Renault αναφέρει χαρακτηριστικά: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Renault ενέκρινε ομόφωνα την υπογραφή συμφωνιών για την πώληση του 100% των μετοχών της Renault Russia στην πόλης της Μόσχας και το 67,69% της AVTOVAZ στη NAMI (Κρατικό Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης Αυτοκινήτων και Μηχανών της Ρωσίας).

Όσο για την εταιρεία Moskvitch, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ήταν μια σοβιετική/ρωσική μάρκα αυτοκινήτων που δραστηριοποιούταν στον τομέα της αυτοκίνησης από το 1946. Το όνομα Moskvitch (Μόσχοβιτς) σημαίνει “ιθαγενής της Μόσχας, Μοσχοβίτης” και χρησιμοποιήθηκε για να δοθεί έμφαση στην τοποθεσία που κατασκευάζοντας τα αυτοκίνητα που δεν ήταν άλλη από την πρωτεύουσα της Ρωσίας, τη Μόσχα.

Πηγές: TASS, Renault

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.