Επισκευή λακκούβας σε 10 λεπτά γίνεται; Γίνεται! (+video)

Ένα... ονειρικό για τη χώρα μας μηχάνημα παρουσίασε η JCB που μπορεί να επισκευάσει μια λακκούβα σε χρόνο που δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
JCB Pothole Pro 2021

Λακκούβα στο δρόμο. Ένας αιώνιος εφιάλτης των ελληνικών και όχι μόνο δρόμων που έχει συντελέσει στην καταστροφή χιλιάδων ζαντών και ελαστικών αλλά και στην πρόκληση ατυχημάτων ανεξάρτητα από το όχημα που οδηγούμε. H JCB φαίνεται ωστόσο πως έχει μια έτοιμη λύση “express” καθώς παρουσίασε το νέο μηχάνημα που ακούει στο όνομα Pothole Pro, ήτοι ο “επαγγελματίας επισκευαστής λακκούβας”!

Δείτε επίσης: Πώς συμπεριφέρεται ένα επιβατικό αυτοκίνητο αν τρακάρει με ελαφρύ επαγγελματικό; (+video)

Το Pothole Pro δεν είναι απλά ένα μηχάνημα που επισκευάζει λακκούβες στους δρόμους αλλά ένας πραγματικός… νοικοκύρης “3 σε 1”! Λόγω των προεκτάσεων που φέρει για τον βραχίονα του μπορεί να κόψει και να τριμάρει γύρω από την επιφάνεια που βρίσκεται μια λακκούβα και στη συνέχεια να καθαρίσει τα υπολείμματα προετοιμάζοντας το έδαφος για την ασφαλτόστρωση του, ρουφώντας ακόμη και τη σκόνη! Σύμφωνα με την JCB, το Pothole Pro μπορεί να επισκευάσει έως και 700 λακκούβες το μήνα αντικαθιστώντας ένα ολόκληρο συνεργείο. Το κάνει μάλιστα μειώνοντας το κόστος στο μισό, σε χρόνους που ήταν αδιανόητοι μέχρι πρότινος. Ρίξτε μια ματιά στο ακόλουθο video και πείτε μας πώς σας φαίνεται.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr