Επιτέλους, ας τελειώνουμε με τους εξυπνάκηδες της Λ.Ε.Α.

Κάμερες αλλά και επιτόπιοι έλεγχοι της τροχαίας είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν εκατοντάδες παραβάσεις για κίνηση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Κάθε μα κάθε φορά, έπειτα από μεγάλη έξοδο λόγω τριημέρου, παρατηρούμε πως στην επιστροφή πολλοί συνάνθρωποί μας γυρνούν… εξυπνότεροι και χρησιμοποιούν τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης για να προσπεράσουν όλους εμάς τους… όχι και τόσο έξυπνους που περιμένουμε ακινητοποιημένοι στη λωρίδα μας.

Φέτος όμως, μετά από πολλά χρόνια, η επιστροφή της Καθαρής Δευτέρας θα μείνει σε πολλούς χαραγμένη και συγκεκριμένα σε 479 οδηγούς. Τόσοι όσες και οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σε οδηγούς που κινήθηκαν στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Αθηνών – Λαμίας, Αθηνών – Κορίνθου και Αττικής Οδού.

Αξίζει να σημειώσουμε πως από τις 479 παραβάσεις, οι 310 βεβαιώθηκαν μέσω καμερών και οι 169 κατά την διάρκεια επιτόπιων τροχονομικών ελέγχων.


Η αντικανονική χρήση της Λ.Ε.Α κατατάσσεται στις παραβάσεις αντικοινωνικής οδικής συμπεριφοράς και σε περιπτώσεις διάπραξης παράβασης, προβλέπεται η επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης για εξήντα ημέρες, καθώς και η καταχώρηση εννέα βαθμών στο Point System.

Θυμίζουμε πως η χρήση της Λ.Ε.Α προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την κίνηση οχημάτων άμεσης ανάγκης και συντήρησης των αρμοδίων υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων, περιστατικών ή άλλων αναγκών. Οποιαδήποτε άλλη χρήση της Λ.Ε.Α δεν επιτρέπεται.

Ελπίζουμε οι κάμερες να συνεχίσουν τη λειτουργία τους και οι έλεγχοι της τροχαίας να παραταθούν γιατί δεν βλέπουμε άλλο τρόπο για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο της αντικανονικής χρήσης της Λ.Ε.Α.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]