Έρχεται ακόμα πιο σκληροπυρηνικό Toyota GR Yaris (+video)

Έρχεται Toyota GR Yaris με roll cage αντί για πίσω καθίσματα; Δείτε και ακούστε το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στην πίστα του Nurburgring!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota GR Yaris

Η επιτυχημένη πορεία του Toyota GR Yaris, φαίνεται πως έχει… ανοίξει την όρεξη στους Ιάπωνες που δεν επαναπαύονται αλλά σχεδιάζουν το επόμενο βήμα τους και, όπως φαίνεται, θα είναι μία ακόμα πιο σκληροπυρηνική έκδοση του μοντέλου. Τουλάχιστον έτσι δείχνει το video που δημοσιεύθηκε πρόσφατα.

Toyota GR Yaris: Όταν το σύστημα τετρακίνησης πάει… περίπατο (+video) 

Τα πλάνα από την πίστα δείχνουν μία έκδοση του Toyota GR Yaris που προορίζεται για χρήση σε πίστα. Για παράδειγμα, υπάρχουν αρκετά αεροδυναμικά βοηθήματα στο πλαϊνό τμήμα των προφυλακτήρων, η οροφή φαίνεται πως είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μία μεγαλύτερη αεροτομή.

Το video έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που θέλουν μία “track-focused” έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου, η οποία μάλιστα θα φέρει τα αρχικά GRMN στο τέλος του ονόματος,  Gazoo Racing Meisters of Nurburgring. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό το Toyota GR Yaris GRMN, όπως ενδεχομένως να ονομάζεται, να είναι διθέσιο, αφού οι πίσω θέσεις θα καταλαμβάνονται από το roll cage.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια αναφορά σε μηχανικά μέρη, αν και είναι βέβαιο πως θα εξοπλίζεται με μία ισχυρότερη εκδοχή του υπάρχοντα τρικύλινδρου κινητήρα. Επίσημη πληροφορία από την Toyota δεν υπάρχει ακόμη, οπότε… αναμένουμε. Μέχρι τότε, στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το ιαπωνικό μοντέλο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.