Έρχεται έκδοση N Line για το νέο Hyundai Tucson

Ακόμη δεν είδαμε από κοντά την ολοκαίνουρια 4η γενιά του Hyundai Tucson και οι Κορεάτες μας "πειράζουν" με την επικείμενη έκδοση N Line.

Βρείτε μας στο
Hyundai Tucson N Line

Ακολουθώντας πιστά τις επιταγές του σύγχρονου μάρκετινγκ και προς τέρψιν του τεράστιου κοινού των SUVs, η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες από τη νέα και πιο δυναμική σε σχεδίαση έκδοση N Line του ολοκαίνουριου Tucson.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Hyundai Tucson έκανε πρεμιέρα (+video)

Με το σχήμα του νέου Tucson να παρουσιάζεται ήδη ιδιαίτερα δυναμικό οι αισθητικής φύσεως αλλαγές στην έκδοση N Line περιορίζονται στο εμπρός μέρος στα άκρα του προφυλακτήρα και στο κάτω μέρος του με το πιο τονισμένο “χείλος”.

Οι εν λόγω αλλαγές είναι σαφώς περισσότερες στον πίσω προφυλακτήρα που έχει σχεδιαστεί από την αρχή, παρουσιάζεται μεγαλύτερος σε μήκος, ενώ ενσωματώνει στη σχεδίαση του και έναν πιο διακριτό ψευτοδιαχύτη, τη στιγμή που οι απολήξεις της εξάτμισης είναι στρογγυλές και όχι πολυγωνικές. Νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες που τονίζουν περαιτέρω το “μυώδες” προφίλ του Tucson.

Για το εσωτερικό της νέας έκδοσης N Line, που αποτελεί σύμφωνα με τους Κορεάτες ένα entry level σημείο για την μάρκα “N”, δεν υπάρχουν προς το παρόν εικόνες με τη Hyundai να κρατά κλειστά τα χαρτιά της και όσον αφορά στις λεπτομέρειες των τεχνικών χαρακτηριστικών.

Το μόνο που γίνεται προς το παρόν γνωστό είναι η διαθεσιμότητα του Tucson N Line στις αγορές τις Ευρώπης η οποία αναμένεται την άνοιξη της ερχόμενης χρονιάς. Κάτι βέβαια μας λέει ότι δεν θα περιμένουμε μέχρι τότε για να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τη νέα έκδοση. Μείνετε συντονισμένοι.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr