Έρχεται καυτό 4κίνητο hatchback και για τη Subaru;

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίξουν οι τελευταίες φήμες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου και αναπτερώνουν παράλληλα και το ηθικό των fans της ιαπωνικής εταιρίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η αγαστή συνεργασία των Toyota και Subaru κρατά εδώ και πολλά πλέον χρόνια. Αυτή η συνεργασία που μοιάζει να επεκτείνεται διαρκώς μεταξύ των δύο κατασκευαστών μας έχει χαρίσει το άκρως αξιόλογο πισωκίνητο BRZ/86, με τις Toyota και Subaru να έχουν και άλλα κοινά projects στα σκαριά.

Με το βλέμμα ακόμη και σε μια μελλοντική επιστροφή της Subaru στο WRC, οι τελευταίες φήμες που βάζουν φωτιά στα όνειρα των απανταχού φίλων των Ιαπώνων, θέλουν τη Subaru να εξελίσσει σε συνεργασία με την Toyota ένα νέο καυτό hatchback με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Το μυαλό όλων μας πάει αρχικά στο νέο GR Yaris των 265 ίππων που θα μπορούσε πολύ εύκολα να αλλάξει… σήματα και με τη βοήθεια μερικών αισθητικών επεμβάσεων ακόμη να βαφτιστεί Subaru. Ωστόσο οι τελευταίες φήμες θέλουν τους δύο Ιάπωνες κατασκευαστές να δουλεύουν πάνω σε ένα μεγαλύτερο αμάξωμα που ανήκει στην κατηγορία των μικρομεσαίων, όπως και το υπάρχον Impreza…

Οι φήμες αναφέρουν επίσης ότι κάτω από το καπό θα ζει και θα βασιλεύει ένας boxer κινητήρας που θα μεταφέρει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς μέσω του γνωστού συστήματος της Subaru, οπότε το δικό της DNA θα είναι σαφώς πιο ισχυρό σε αυτή την “εφαρμογή” από εκείνο της Toyota.

Όπως και να έχει θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να δούμε τελικά τις προθέσεις των δύο Ιαπώνων αφού η παρουσίαση του μυστηριώδους 4κίνητου hatchback αναμένεται να γίνει πραγματικότητα προς το τέλος του 2022.

Γεγονός είναι πάντως ότι η Toyota, αν και δεν πρόκειται να στείλει το GR Yaris στις Η.Π.Α. ήδη εξελίσσει ένα “καυτό” hatchback, για την αγορά των Η.Π.Α.. Όπως σας έχουμε πει και εδώ, πρόκειται για μια σαφώς πιο σπορ έκδοση του Corolla που λογικά θα φέρει κάτω από το καπό του, το 3κύλινδρο μοτέρ των 1,6 λίτρων του GR Yaris.

Εκτός και αν οι νέες φήμες βγουν αληθινές και στην εξέλιξη του γρήγορου Corolla συμμετέχει και η Subaru, οπότε τόσο ένας boxer κινητήρας όσο και ένα νέο σύστημα 4κίνησης έχουν επίσης πιθανότητα εφαρμογής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr