Έρχεται το νέο smart #1 με 400+ ίππους από την Brabus!

Το πρώτο SUV της smart, το οποίο θα είναι και αμιγώς ηλεκτρικό, αποκτά έκδοση Brabus με την ισχύ του, όπως αναμένεται, να ξεπερνά τα 400 άλογα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
smart #1 brabus

Πριν από μερικούς μήνες η smart ανακοίνωσε πως αλλάζει όσα ξέραμε για αυτήν και θα ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια με την παρουσίαση του νέου της και πρώτου στην ιστορία της SUV, ονόματι #1, το οποίο είναι αμιγώς ηλεκτρικό (διαβάστε εδώ περισσότερα για αυτό).

Επειδή όμως και τα… ηλεκτρικά έχουν ψυχή το smart #1 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Έτσι, έπεσε στα χέρια της Brabus η οποία ετοίμασε μία νέα έκδοση, που αναμένεται να ξεπερνά τους 400 ίππους χάρη στα δύο ηλεκτρομοτέρ της, που του χαρίζουν και δυνατότητα τετρακίνησης! Δυστυχώς λοιπές τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές επισήμως, καθώς περισσότερα αναμένεται να ανακοινωθούν στις 26 Αυγούστου, στη Διεθνή Έκθεση του Τσενγκντού, στην Κίνα – εκεί, δηλαδή, όπου κατασκευάζεται το νέο smart.

Μέχρι τότε να πούμε πως το smart#1 Brabus Performance Edition, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, διαθέτει σε σχέση με την απλή έκδοση οπτικές αλλαγές, όπως ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, ματ χρώμα και κόκκινες λεπτομέρειες. Και στο εσωτερικό έχουμε αλλαγές στα… σημεία, με τις κυριότερες να είναι οι κόκκινες λεπτομέρειες που έρχονται σε σύμπνοια με αυτές του αμαξώματος, ανάλογου χρωματισμού ραφές και ενθέσεις αλουμινίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]