Έρχεται ηλεκτρικό Dacia με 15.000 ευρώ;

Η Dacia σκοπεύει να λανσάρει στην Ευρώπη το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο, το οποίο θα είναι παράλληλα και ιδιαίτερα προσιτό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia EV έρχεται Ευρώπη

Οι τελευταίες αναφορές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για μια στρατηγική κίνηση της Dacia, η οποία θέλει να παρουσιάσει για τις ευρωπαϊκές αγορές ένα ιδιαίτερα προσιτό ηλεκτρικό μοντέλο με το κόστος του να μην ξεπερνά τα 15.000 ευρώ, προ φόρων αλλά και χωρίς παράλληλα να υπολογίζονται τα όποια κίνητρα από την εκάστοτε χώρα για αγορά ηλεκτρικού οχήματος.

Σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα Automobilwoche, ένας από τους λόγους που οδηγούν την Dacia σε αυτή την απόφαση είναι και οι εκπομπές ρύπων, με την εταιρία να θέλει να μειώσει τη μέση τιμή για την γκάμα της.

Το μοντέλο που επιθυμεί να φέρει η Dacia στην Ευρώπη σύμφωνα με την αναφορά είναι μια διαφορετική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Renault City K-ZE, ενός μοντέλου με SUV χαρακτηριστικά που κατασκευάζεται και διατίθεται στην κινέζικη αγορά. Το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου χωρητικότητας 26,8 kWh που το προσφέρει μέγιστη αυτονομία περίπου 250 χλμ.


Για να γίνει βέβαια εφικτή η εισαγωγή του στην Ευρώπη, το νέο μοντέλο της Dacia θα πρέπει παράλληλα να μπορεί να περάσει και τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας, κάτι που μπορεί να επιφέρει αλλαγές στο επίπεδο εξοπλισμού του (π.χ. περισσότεροι αερόσακοι ισχυρότερα φωτιστικά σώματα) και ακόλουθη αύξηση της τιμής του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]