Έρχεται και δεύτερο SUV από την MINI;

Ένα SUV δεν είναι ποτέ αρκετό στις μέρες μας και όλα δείχνουν πως η ΜΙΝΙ θα προσθέσει ένα ακόμη στην γκάμα της, με στόχο και τις υψηλότερες πωλήσεις.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
mini suv

Η βρετανική εταιρία έχει αυτή την στιγμή μόνο ένα SUV στην γκάμα της το οποίο δεν είναι άλλο από το Countryman. Η MINI στοχεύει σε υψηλότερες πωλήσεις στο μέλλον και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να αυξήσει τον αριθμό των SUV της, με την κατηγορία να είναι αυτή τη στιγμή ίσως η δημοφιλέστερη στον κόσμο. Είναι σίγουρα στις Η.Π.Α. που αποτελεί παράλληλα μια πολύ σημαντική αγορά για την MINI με την εταιρία να αντιπροσωπεύεται αυτή τη στιγμή στα SUVs, μόνο από το Countryman.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο επικεφαλής σχεδιασμού της φίρμας, Oliver Heimler στο βρετανικό Autocar, υπονόησε πως η επόμενη γενιά του MINI Clubman δεν αποκλείεται να έρθει πιο κοντά στα σχεδιαστικά στάνταρ των SUV, αποκτώντας έτσι και ανάλογη σχεδίαση.

Ο Heimler δεν έκανε παράλληλα γνωστές τις προθέσεις της εταιρίας αναφορικά με τις διαστάσεις της επόμενης γενιάς του Clubman, σε σχέση με το Countryman, ώστε τα δύο μοντέλα να διαφοροποιηθούν σημαντικά μεταξύ τους και το καθένα να κοιτάζει προς διαφορετική κατηγορία μεγέθους.


Τώρα μένει να δούμε ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουν οι άνθρωποι της βρετανικής εταιρίας για το επόμενο Countryman και αν τελικά θα είναι και αυτό ένα από τα μοντέλα που θα δεχτούν τις επιρροές της κατηγορίας των SUV.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]