Έρχεται το ανανεωμένο Seat Ateca (+video)

Λίγες ημέρες απέμειναν για την επίσημη αποκάλυψη του ανανεωμένου Ateca και η Seat μας δίνει μια πρώτη γεύση από το πίσω μέρος του μεσαίου SUV της.

Βρείτε μας στο
Seat Ateca ανανέωση


Πέρασαν κιόλας περί τα τέσσερα χρόνια από την παρουσίαση του Ateca και η Seat προχωρά στην ανανέωση του SUV της ώστε να το διατηρήσει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, τόσο στο αισθητικό όσο και στο τεχνολογικό κομμάτι.

Στη σύντομη ανακοίνωση τους, που προηγείται της επίσημης παρουσίασης του μοντέλου στις 15 Ιουνίου, οι Ισπανοί αναφέρουν ότι το μοντέλο τους ανανεώνεται τόσο εκτός όσο και εντός, ενώ προσφέρει παράλληλα διευρυμένες λύσεις συνδεσιμότητας, υψηλότερα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας αλλά και βελτιωμένη απόδοση από τους κινητήρες τους. Στόχος των Ισπανών δεν είναι άλλος από το να συνεχίσουν στο ίδιο επιτυχημένο εμπορικό μονοπάτι και να αυξήσουν περισσότερο τις πωλήσεις του Ateca που μετρούν ήδη 300.000 μονάδες.

Ανάμεσα σε αυτά που αναφέρουν οι άνθρωποι της Seat είναι και η ανανέωση των κινητήριων συνόλων του Ateca, όπου γίνεται λόγος για βελτίωση στην οικονομία αλλά και στις επιδόσεις. Φυσικά λεπτομέρειες σε αυτό το σημείο δεν υπάρχουν.

To video που ακολουθεί διαρκεί μόλις 5 δευτερόλεπτα. Ωστόσο μας δίνει μια πολύ καλή ιδέα για τον τρόπο λειτουργίας των ανασχεδιασμένων φωτιστικών σωμάτων που δίνουν το δικό τους έξτρα στιλ στο πίσω μέρος του ανανεωμένου Ateca. Περισσότερα στις 15 Ιουνίου στην επίσημη αποκάλυψη του.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr