Έρχονται οι νέες μπαταρίες που θα κάνουν τα ηλεκτρικά πιο προσιτά

Ετοιμάζεται η γραμμή παραγωγής της Panasonic όπου θα παράγονται οι νέες μπαταρίες με την μεγαλύτερη ενεργειακή χωρητικότητα αλλά και το χαμηλότερο κόστος.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Panasonic νέες μπαταρίες για ηλεκτρικά 2022

Η εξέλιξη των μπαταριών προχωράει πλέον με γοργούς ρυθμούς με τις τεράστιες επενδύσεις που πραγματοποιούν οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο να έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι συστοιχίες μπαταριών αναλογούν σήμερα περίπου στο 25-30% στο κόστος παραγωγής ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου και η μείωση αυτού του κόστους είναι μια από τις βασικές επιδιώξεις των κατασκευαστών ώστε να ηλεκτρικά αυτοκίνητα να γίνουν πιο προσιτά στο ευρύ κοινό, στο δρόμο προς ένα βιώσιμο μέλλον απαλλαγμένο από εκπομπές CO2 αλλά και άλλους ρύπους που εκλύονται στην ατμόσφαιρα από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Διαβάστε επίσης – Toyota: Θα κατασκευάζει τις δικές τις μπαταρίες την Ιαπωνία

Η Panasonic είναι ένας από τους κατασκευαστές μπαταριών για αυτοκίνητα που κινείται στην αιχμή των εξελίξεων αυτή τη στιγμή, μέσω και της συνεργασίας που έχει με την αμερικάνικη Tesla. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εδώ, οι Ιάπωνες βρίσκονται πολύ κοντά στο να ξεκινήσουν την παραγωγή του νέου τύπου κυλινδρικής μπαταρίας 4680 (46 χλστ. διάμετρος και 80 χλστ. ύψος), αρχικά για λογαριασμό της Tesla, ενός τύπου που αναμένεται να γίνει το νέο στάνταρ στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Μάλιστα, για να γίνει αυτό εφικτό, το ενδεχόμενο ο νέος τύπος να χρησιμοποιηθεί και από άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι μεγάλο.


Η Panasonic βρίσκεται στα τελευταία στάδια του στησίματος της νέας πρωτότυπης γραμμής παραγωγής για τον συγκεκριμένο τύπο μπαταρίας για την Tesla. Στόχος των Ιαπώνων να ξεκινήσουν να την παράγουν μαζικά ακόμη και στις αρχές του 2023 και η συγκεκριμένη γραμμή θα τους βοηθήσει να επιλύσουν τα όποια προβλήματα προκύψουν στη κατασκευή της πριν αρχίσουν να την παράγουν μαζικά.

Tesla νέες μπαταρίες 2022 Panasonic

Σύμφωνα και με τις πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, η μπαταρία 4680 προσφέρει έως και πέντε φορές μεγαλύτερη ενεργειακή χωρητικότητα στο ίδιο βάρος, είναι πιο “δυνατή”, ενώ ταυτόχρονα είναι και 14% φθηνότερη σε σχέση με τις συστοιχίες που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Tesla Model S Plaid στο δυναμόμετρο. Ποια είναι η πραγματική ισχύς;

Σε σχέση με τις σημερινές, οι νέες μπαταρίες που είναι σημαντικά μεγαλύτερες σε μέγεθος, αναμένεται να προσφέρουν αυξημένη αυτονομία στα ηλεκτρικά κατ΄15-20%. Για παράδειγμα στο Tesla Model S η αυτονομία που προσφέρει θα αυξηθεί από τα σημερινά 630-640 στα 750 χιλιόμετρα, με μία φόρτιση. Το συμπέρασμα που προκύπτει επίσης αβίαστα είναι ότι η χρήση των νέων μπαταριών θα μπορούσε να μειώσει και το συνολικό βάρος ενός ηλεκτρικού οχήματος, αν ο στόχος είναι να διατηρηθεί η αυτονομία στα ίδια επίπεδα.

Για τη μαζική παραγωγή της νέας μπαταρίας η Panasonic έχει δεσμεύσει για επενδύσεις ένα ποσό ποσό που ξεπερνά τα 600 εκατ. για το εργοστάσιο της στην Ιαπωνία, ενώ η Tesla αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή των μπαταριών και “in house” στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι ο Elon Musk, ίσως καταφέρει να παράγει και ηλεκτρικά με τιμή χαμηλότερη των 22.000 ευρώ στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.