Έρευνα: Αυτές είναι οι εταιρείες με τους πιο “πιστούς” πελάτες

Αγόρασαν αυτοκίνητο μίας μάρκας και μερικά χρόνια αργότερα την ξανά επέλεξαν. Πάμε να δούμε ποιες εταιρείες δεν αλλάζουν εύκολα οι αγοραστές...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Έρευνα

Σε πολλές περιπτώσεις, οι αγοραστές νέων αυτοκινήτων θέλουν να αλλάζουν μάρκα ώστε να αισθάνονται περισσότερο την αλλαγή. Σε άλλες περιπτώσεις, αν έχουν μείνει ευχαριστημένοι, ξανά εμπιστεύονται την ίδια εταιρεία δίχως δεύτερη σκέψη. Πάμε να δούμε τις εταιρείες που συγκεντρώνουν τους πιο “πιστούς” πελάτες σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η αμερικανική εταιρεία J.D. Power.

Ξεκινάμε από την συνολική εικόνα, με την Toyota να βρίσκεται στην πρώτη θέση των μαρκών μαζικής παραγωγής με ποσοστό “πίστης” 62,2%. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Kia με ποσοστό 54,1%. Ο οργανισμός J.D. Power δίνει ξεχωριστή βαθμολογία για τα μαζικά SUV, με την Toyota να βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση με ποσοστό 63,6%. Ακολουθεί η Subaru με ποσοστό 62,6%.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε και τους “πιστούς” των premium επιλογών. Σε αυτή την κατηγορία, η Porsche βρίσκεται στην πρώτη θέση, με το ποσοστό της να αγγίζει το 57,4%, ενώ ακολουθεί η Genesis με 54,6%. Στον τομέα των premium SUV, στην πρώτη θέση βρίσκεται η BMW με ποσοστό 58,6%, ενώ ακολουθεί η Lexus με 56,4%.


Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε και στην κατηγορία των επαγγελματικών, εκεί όπου η Toyota έρχεται δεύτερη, μιας και στην κορυφή συναντάμε την Ford με ποσοστό 63,8%.

Πηγή: jdpower.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.