Έρευνα: Αυτό είναι το supercar που “googlάρουμε” περισσότερο

Ούτε Ferrari, ούτε Porsche, ούτε Lamborghini! Δείτε το supercar που αναζητήσαμε περισσότερες φορές τους τελευταίους 12 μήνες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
supercar ereyna

Η απόκτηση ενός supercar είναι αρκετά δύσκολη, οπότε δεν είναι λίγες οι φορές που στρεφόμαστε στο διαδίκτυο για να “πάρουμε” μία γεύση. Αυτή τη φορά, θα δούμε ποιο είναι το supercar που ψάχνουμε περισσότερες φορές στην μηχανή αναζήτησης της Google. Παραδόξως δεν ανήκει στην “Αγία Τριάδα” των supercars, που απαρτίζεται από τις Ferrari, Porsche και Lamborghini!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “confused.com” τους τελευταίους 12 μήνες σε παγκόσμιο επίπεδο στην πρώτη θέση βρέθηκε το Audi R8 με συνολικά 22.530.000 αναζητήσεις στο Google. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Lamborghini Urus με 20.060.000 αναζητήσεις. Για πολλούς μπορεί να μην θεωρείτε supercar, μιας και είναι SUV, αλλά η έρευνα την συμπεριλαμβάνει στη λίστα των supercars. Η πρώτη τριάδα ολοκληρώθηκε με την BMW i8 των 18.430.000 αναζητήσεων. Ακολουθεί η λίστα με το Top-10.

Πάμε και στις μάρκες που αναζητήθηκαν περισσότερες φορές τους τελευταίους 12 μήνες, με την Lamborghini να βρίσκεται στην πρώτη θέση με “double score”. Συγκέντρωσε 58.155.700 αναζητήσεις, όταν η BMW που βρέθηκε στην δεύτερη θέση έχει 26.753.000. Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με την Ferrari και τις 25.352.990 αναζητήσεις της.

Πηγή: Confused

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.