Έρευνα: Αυτοί είναι οι παράγοντες που μας επηρεάζουν κατά την αγορά ενός αυτοκινήτου

Η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι από τις μεγαλύτερες αγορές που κάποιος μπορεί να κάνει. Ποιοι είναι όμως οι παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν την τελική επιλογή;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η αγορά αυτοκινήτου είναι για πολλούς, μια από τις μεγαλύτερες αγορές που θα κάνουν ποτέ, ίσως και η μεγαλύτερη, κατά την διάρκεια της ζωής τους. Κατά την επιλογή ενός αυτοκινήτου υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την επιλογή του σωστού. Αυτού που θα καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες μας και τις προσδοκίες μας. Κάποιοι παράγοντες όμως έχουν μεγαλύτερη σημασία από κάποιους άλλους και αυτό έρχεται να αναδείξει έρευνα που έγινε στις Η.Π.Α.

Σύμφωνα λοιπόν με στοιχεία από την Παγκόσμια Έρευνα Καταναλωτών της Statista, στην κορυφή της λίστας ελέγχου βρίσκονται η κατανάλωση καυσίμου και η ασφάλεια. Πρόκειται για δύο παράγοντες ζωτικής σημασίας όπως φαίνεται, που τουλάχιστον στο αγοραστικό κοινό των Η.Π.Α. είναι αρκετοί για να καθορίζουν την επιλογή τους, κατά την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου.

Ακολουθεί η τιμή του και η ευκολία χρήσης σε καθημερινή βάση, η ποιότητα κατασκευής του, η άνεση κατά την οδήγηση και η εγγύηση/συντήρηση. Στην τελευταία θέση, σε αντίθεση με όσα πιστεύαμε, βρίσκεται πλέον η σχεδίαση, καθώς μόλις 32% απάντησαν πως αυτή μπορεί να παίξει ρόλο στην αγορά ενός αυτοκίνητου.

Φαίνεται λοιπόν πως ξεπεράσαμε τις εποχές που η εμφάνιση ήταν… πάνω από όλα για τους περισσότερους αγοραστές και πλέον οι υποψήφιοι αγοραστές κοιτούν την ουσία.

ΠΗΓΗ: Statista

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr