Έρευνα αξιοπιστίας: Ιαπωνικά και κορεάτικα στην κορυφή!

Ιαπωνική και κορεάτικη υπεροχή στην έρευνα αξιοπιστίας για το 2023! Δείτε το TOP 10 στην έρευνα της αμερικανικής J.D. Power...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
έρευνα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η αμερικανική εταιρεία J.D. Power προχώρησε στη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της σχετικά με την αξιοπιστία των αυτοκίνητων για το 2023. Εντυπωσιακή ήταν η εικόνα τόσο των ιαπωνικών, όσο και των κορεάτικων εταιρειών, οι οποίες κατακλύζουν την κορυφαία δεκάδα. Πάμε να δούμε το TOP 10 για την φετινή χρονιά.

Πριν πάμε στα αποτελέσματα, αξίζει να αναφερθούμε στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι αξιολογήσεις. Η J.D. Power, λοιπόν, λαμβάνει υπόψιν βλάβες σε συστήματα όπως οι οθόνες, το infotainment, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, ο κλιματισμός και τα συστήματα υποβοήθησης. Οι συνολικοί έλεγχοι αγγίζουν τους 184, ώστε να καλύψουν όλο το αυτοκίνητο, ενώ η κατάταξη αποτυπώνεται βάσει προβλημάτων που εμφανίζονται ανά 100 νέα οχήματα.

Στην πρώτη θέση για φέτος βρίσκεται η Lexus με 133 προβλήματα στα 100 αυτοκίνητα, ακολουθεί η Genesis (εταιρεία πολυτελών της Hyundai) με 144 βλάβες, ενώ η κορυφαία τριάδα συμπληρώνεται από την Kia. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι στην κορυφή έχουμε μία ιαπωνική και δύο κορεάτικες εταιρείες.

Παρόμοιο σκηνικό επικρατεί και παρακάτω, με το TOP 10 να αποτελείται από τέσσερις ιαπωνικές εταιρείες (Lexus, Toyota, Mitsubishi και Nissan), αλλά και από τρεις κορεάτικες (Genesis, Kia και Hyundai). Εκτός αυτών, στην δεκάδα έχουν θέση η MINI, η αμερικανική Buick και η Chevrolet. Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας.Πηγή: jdpower.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.