Έρευνα: Χώρες που η οδήγηση προκαλεί πολύ άγχος. Που βρίσκεται η Ελλάδα;

Κάμερες ταχύτητας, λακκούβες, κίνηση... Πάμε να δούμε τις χώρες στις οποίες η οδήγηση προκαλεί τεράστιο άγχος και ασφαλώς που συναντάμε την Ελλάδα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κίνηση Αθήνα

Μπορεί μία βραδινή βόλτα να είναι για πολλούς από εμάς ο καλύτερος τρόπος για να “διώξουμε” το άγχος, αλλά η καθημερινή κίνηση στους δρόμους είναι κάτι που δημιουργεί τεράστιο άγχος για τους οδηγούς. Η έρευνα που ακολουθεί αξιολογεί συγκεκριμένους παράγοντες και κατατάσσει τις χώρες ανάλογα με το άγχος που δημιουργείται στους οδηγούς.

Έρευνα: Αυτό είναι το μοντέλο που είναι πιο πιθανό να ξεπεράσει τα 320.000 χλμ.

Προκειμένου να προκύψει ασφαλές συμπέρασμα, οι ερευνητές λαμβάνουν υπόψιν διάφορους παράγοντες, όπως για παράδειγμα πόσες κάμερες ταχύτητας υπάρχουν, σε τι κατάσταση βρίσκεται το οδικό δίκτυο και πόσα θανατηφόρα τροχαία γίνονται. Εν τέλει, οι χώρες βαθμολογούνται με κλίμακα τις 100 μονάδες και όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο μεγαλύτερο άγχος δημιουργεί η οδήγηση εκεί.

Στην πρώτη θέση ως χώρα που προκαλεί το μεγαλύτερο άγχος βρίσκονται τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με βαθμολογία 88/100. Λογικό, αφού πρόκειται για την χώρα με τα περισσότερα θανατηφόρα δυστυχήματα ανά 100.000 κατοίκους συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Βουλγαρία με 80/100, μία χώρα που βαθμολογήθηκε πολύ αρνητικά για τις υποδομές της και την ποιότητα του οδοστρώματος. Η χειρότερη τριάδα ολοκληρώνεται με την Τουρκία (78/100), η οποία διακρίνεται για τα πολλά αυτοκίνητα. Η έρευνα αναφέρει 173,4 αυτοκίνητα ανά χιλιόμετρο. Όσο για την χώρα μας, η Ελλάδα βρίσκεται στην 24η θέση από τις 49 που εξετάστηκαν συνολικά, ενώ οι χώρες που προκαλούν το λιγότερο άγχος είναι οι Δανία, Φινλανδία και Ιαπωνία.

Πηγή: www.confused.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.