Έρευνα: Γυναίκες και αυτοκίνητα, μια σχέση χαλαρότητας

Πιο ήρεμες και χαλαρές είναι οι γυναίκες οδηγοί έναντι των ανδρών στη σχέση τους με το αυτοκίνητο σύμφωνα με βρετανική έρευνα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Γυναίκες Αυτοκινητο Βρετανία Έρευνα 2020

Οι άντρες φαίνεται έχουν μια πιο “αγχωτική” σχέση με το αυτοκίνητο και την αγορά του σε σχέση με της γυναίκες, μια άποψη που έρχεται να ενισχύσει νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία από την ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοράς αυτοκινήτου “BuyaCar”.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 705 άτομα, η online αγορά αυτοκινήτου είναι κάτι που απασχολεί πολύ πιο έντονα τους άνδρες, οι οποίοι παρουσιάζονται τρεις φορές πιο επιφυλακτικοί έναντι των γυναικών, όταν αγοράζουν αυτοκίνητο χωρίς να το έχουν δει από κοντά. Πιο συγκεκριμένα περίπου μία στις δέκα γυναίκες δίνουν σημασία στο παραπάνω τη στιγμή που ένας στους τέσσερις άνδρες στη Βρετανία θέλουν να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο πριν το αγοράσουν.

Η πιο χαλαρή διάθεση των γυναικών γίνεται επίσης εμφανής και από το test drive. Η έρευνα αναφέρει πως οι γυναίκες κάνουν τη δοκιμαστική βόλτα με το αυτοκίνητο που τους αρέσει για να δουν αν τους αρέσει και στην οδήγηση. Οι άντρες από την άλλη θέλουν test drive κυρίως για να επιβεβαιώσουν οι ίδιοι ότι δεν υπάρχουν ελαττώματα.


Για τη μακροχρόνια σχέση τους με ένα αυτοκίνητο οι γυναίκες παρουσιάζουν επίσης υψηλότερα επίπεδα ηρεμίας και χαλαρότητας έναντι των ανδρών. Σύμφωνα με την βρετανική έρευνα, οι γυναίκες ενδιαφέρονται λιγότερο για το αν το αυτοκίνητο τους θα είναι το ίδιο άνετο σε βάθος χρόνου χωρίς παράλληλα να τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν θα το βαρεθούν όσο περνάει ο καιρός. Παράλληλα, οι γυναίκες οδηγοί στη Βρετανία φαίνεται πως δίνουν σημαντικά λιγότερη σημασία στο πόσο ζημιάρικο μπορεί να αποδειχθεί ένα αυτοκίνητο στο μέλλον πριν το αγοράσουν, ενώ ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για την αίσθηση χαράς και διασκέδασης που παίρνουν κατά την οδήγηση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]