Έρευνα: H τεχνολογία που οι οδηγοί δεν μπορούν να κατανοήσουν

Κάποτε η εξοικειωθεί ερχόταν με μία βόλτα, τώρα χρειάζεται "ψάξιμο"... ημερών! Ας δούμε μία δυσνόητη τεχνολογία σύμφωνα με νέα έρευνα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Adaptive Cruise Control

Σίγουρα τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι βελτιωμένα σε κάθε τομέα συγκριτικά με το παρελθόν, φέρουν πολλές τεχνολογίες και κάτι τέτοιο απαιτεί μεγάλο χρόνο εξοικείωσης. Φαίνεται, όμως, ότι σε πολλές περιπτώσεις οι νέοι ιδιοκτήτες αδυνατούν να κατανοήσουν ένα σύστημα με αποτέλεσμα να μην το χρησιμοποιούν. Πάμε να δούμε πιο είναι αυτό σύμφωνα με νέα έρευνα.

Όπως αναφέρει το πόρισμα της έκθεσης που πραγματοποίησε το American Automobile Association (AAA), οι νέοι ιδιοκτήτες σύγχρονων αυτοκινήτων αδυνατούν να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας του Adaptive Cruise Control. Κάτι τέτοιο προέκυψε έπειτα από αξιολόγηση 36 έμπειρων οδηγών ηλικίας από 25 έως 65. Όλοι τους είχαν αγοράσει αυτοκίνητο με “ενεργό” cruise control και έπειτα από έξι εβδομάδες είτε δεν είχαν εξοικειωθεί μαζί του, είτε δεν καταλάβαιναν πως να το ρυθμίζουν.

“Αυτή η έρευνα έρχεται να τονίσει ότι οι ιδιοκτήτες σύγχρονων αυτοκινήτων χρειάζονται εκμάθηση από ειδικούς την ώρα που παραλαμβάνουν το νέο τους αυτοκίνητο”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Gene LaDoucer, περιφερειακός διευθυντής δημοσίων σχέσεων στο AAA.

Όσο για το ενεργό cruise control πρόκειται για ένα σύστημα που επιτρέπει στον οδηγό να ρυθμίσει την ταχύτητα με την οποία θέλει να ταξιδεύει στον αυτοκινητόδρομο. Σε αντίθεση με το “απλό” σύστημα, όμως, δεν είναι ανάγκη να το απενεργοποιήσει μόλις πλησιάσει στο προπορευόμενο όχημα. Αντιθέτως, το “ενεργό” cruise control έχει αισθητήρες που προσαρμόζουν την ταχύτητα ώστε να διατηρείται ασφαλής απόσταση από το εμπρός αυτοκίνητο. Μόλις αυτό απομακρυνθεί, η ταχύτητα επανέρχεται εκεί που έχει ορίσει ο οδηγός.

Πηγή: drive.com.au

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.