Έρευνα: Ο Δήμος της Αττικής με τα περισσότερα ατυχήματα (+διαδραστικός χάρτης)

Ποιοι Δήμοι της Αττικής είναι στα "κόκκινα"; Δείτε τον διαδραστικό χάρτη τροχαίων ατυχημάτων ανά 1.000 κατοίκους σύμφωνα με έρευνα του Ε.Μ.Π.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ασφάλιση αυτοκινήτου

Μία ενδιαφέρουσα έρευνα πραγματοποίησε το Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας ΕΜΠ, αξιολογώντας τα δεδομένα της ΕΛΣΤΑΤ για τα έτη 2017 – 2019. Τα αποτελέσματα προβάλλονται σε χάρτη που απεικονίζει τον δείκτη επικινδυνότητας ανά Δήμο της Αττικής.

Έρευνα: Η ώρα και ημέρα που γίνονται τα περισσότερα τροχαία στην Ελλάδα

Ο υψηλότερος δείκτης επικινδυνότητας (2,9 ατυχήματα ανά 1.000 κατοίκους) σημειώνεται στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ακολουθεί ο Δήμος Μαρκοπούλου και η χειρότερη τριάδα ολοκληρώνεται με με τον Δήμο Μεταμορφώσεωνς. Αντιθέτως, ο χαμηλότερος δείκτης επικινδυνότητας καταγράφεται στον Δήμο Σαλαμίνας με μόλις 0,3 ατυχήματα στους 1.000 κατοίκους.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΜΠ, καταδεικνύεται ότι οι δείκτες επικινδυνότητας μπορούν να αποκαλύψουν κρυφά προβλήματα οδικής ασφάλειας, επιτρέποντας στις εθνικές και τοπικές αρχές να επικεντρωθούν σε στοχευμένα μέτρα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΕΜΠ και να μελετήσετε τον διαδραστικό χάρτη που έχει δημιουργηθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.