Έρευνα: Οι μάρκες που “googlάρουμε” περισσότερο σε Ελλάδα και κόσμο

Ποια μάρκα ήταν η πιο... "ψαγμένη" στην Ελλάδα και τον κόσμο; Μία έρευνα δίνει την απάντηση αξιοποιώντας τα δεδομένα από την αναζήτηση του Google!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αναζήτηση google

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η έρευνα που μας δείχνει ποιες μάρκες πληκτρολογούμε στην αναζήτηση της Google ανά χώρα. Ας δούμε τι ψάχνει η Ελλάδα, αλλά και ποιες μάρκες συγκεντρώνουν τις περισσότερες πρωτιές!

Έρευνα: Οι πιο “ανορθόγραφες” μάρκες αυτοκινήτου στο Διαδίκτυο

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία “Peter Vardy” και τα δεδομένα συλλέχθηκαν από την Google το διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Σεπτεμβρίου 2021. Στον τομέα της αυτοκίνησης, λοιπόν, η Tesla είναι μακράν η πιο “ψαγμένη” εταιρεία πετυχαίνοντας πρωτιά σε τουλάχιστον 22 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Νότιας Κορέας και ενός μεγάλου μέρους της Ευρώπης. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Ελλάδα, στην οποία η Tesla αναζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη εταιρεία σε αυτό το διάστημα.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Jeep, μία εταιρεία που μπορεί να μην πέτυχε πρωτιά σε καμία χώρα της Ευρώπης, αλλά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό χωρών όπως η Αυστραλία, ο Καναδάς και οι Η.Π.Α. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Bugatti, αφήνοντας πίσω της στην τέταρτη θέση την Ferrari, ενώ η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με τη Honda. Ακολουθεί ο σχετική εικόνα στην οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πρωτιές των 12 πιο δημοφιλών εταιρειών στο διαδίκτυο.

Πηγή: petervardy.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.