Έρευνα: Οι πόλεις με την μεγαλύτερη κίνηση στον κόσμο. Που βρίσκεται η Αθήνα;

Μπορεί στην Αθήνα η κατάσταση με την κίνηση να έχει γίνει αφόρητη, αλλά υπάρχουν και χειρότερα! Δείτε τι έδειξε η σχετική έρευνα για το 2022...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κίνηση

Στη δημοσίευση των ωρών που χάνει ο μέσος κάτοικος μεγαλουπόλεων ανά τον κόσμο προχώρησε ο οργανισμός “INRIX” και μας δείχνει ότι το πρόβλημα της κίνησης στους δρόμους είναι υπαρκτό σε πολλές χώρες. Πάμε να δούμε τις χαμένες ώρες για τους οδηγούς, αλλά και αν έχει καλυτερεύσει η κατάσταση.

Χρήσιμα: 3+1 συμβουλές για να κερδίσεις χρόνο στην κίνηση της πόλης

Στην χειρότερη θέση του κόσμου, αλλά και της Ευρώπης, βρίσκεται το Λονδίνο με 156 χαμένες ώρες κατά μέσο όρο εντός του 2022. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Σικάγο με 155 ώρες και η χειρότερη τριάδα ολοκληρώνεται με το Παρίσι και τις 138 ώρες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε και δύο ελληνικές πόλεις που βρίσκονται στη λίστα με τις 1.000 χειρότερες πόλεις βάσει χαμένου χρόνου στην κίνηση.


Ασφαλώς πρόκειται για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με την πρώτη να βρίσκεται στην θέση No. 26 της παγκόσμιας κατάταξης. Η έρευνα αναφέρει 78 ώρες για την Αθήνα, ενώ ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι αυτός ο χρόνος έχει μειωθεί κατά 27% συγκριτικά με το 2019.

Σειρά έχει η Θεσσαλονίκη, η οποία επίσης ανήκει στις 1.000 χειρότερες χώρες για οδήγηση. Ο μέσος χαμένος χρόνος είναι 32 ώρες και την στέλνει στην θέση 265 της κατάταξης, ενώ και σε αυτή την περίπτωση έχει βελτιωθεί η κατάσταση συγκριτικά με το 2019 (κατά 36%).

Πηγή: inrix.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.