Έρευνα: Περνάμε τον δρόμο κοιτάζοντας το… κινητό μας

Ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε η Fiat στη Μ. Βρετανία, τα οποία δείχνουν ότι ειδικά οι περισσότεροι νέοι διασχίζουν ένα δρόμο έχοντας το βλέμμα τους στο κινητό τους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Έρευνα κινητό τηλέφωνο 2021 fiat

Το κινητό τηλέφωνο είναι αυτό που φαίνεται να έχει πάρει τα πρωτεία όχι μόνο ως μέσο επικοινωνίας αλλά και ενημέρωσης με τους χρήστες να ξοδεύουν όλο και περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας την οθόνη του. Και αν αυτό είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να περάσει κανείς το χρόνο του όταν βρίσκεται στο σπίτι ή στο γραφείο, σίγουρα δεν είναι το ίδιο αν το κάνει καθώς περπατάει στο αστικό περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Με ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο όλα τα μοντέλα πόλης της…

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η Fiat στη Μ. Βρετανία, σε ένα δείγμα 2.000 οδηγών και κατόχων κινητών τηλεφώνων ,σχεδόν το ένα τρίτο από αυτούς παραδέχτηκε ότι δεν παίρνει τα μάτια του από το κινητό ακόμη και όταν διασχίζει ένα δρόμο. Το ποσοστό ανεβαίνει δραματικά όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους ηλικίας 18-24 ετών, ενώ τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα εκεί που… δεν θα έπρεπε, στο αστικό περιβάλλον και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, το Λονδίνο.


Στο Λονδίνο περισσότερο από το ένα τρίτο των οδηγών αυτοκινήτου έπρεπε να κορνάρουν ή να φρενάρουν δυνατά για να αποφύγουν τη σύγκρουση με έναν αφηρημένο πεζό που κοιτάζει το κινητό του καθώς διασχίζει το δρόμο, σε ποσοστό 36% και 37% αντίστοιχα. Άλλο ένα 28% έπρεπε επίσης να πραγματοποιήσει… ελιγμό διαφυγής για να μην χτυπήσει τον απορροφημένο στο κινητό του πεζό, ενώ ανησυχητικό είναι ότι ένα 24% δεν κατάφερε να τον αποφύγει με αποτέλεσμα την επαφή, χωρίς ευτυχώς τραυματισμό.

Και αν ο μέσος όρος των πεζών που απασχολούνται με το κινητό τους είναι περίπου στο 30%, το νούμερο αυτό ανεβαίνει στο άκρως εντυπωσιακό 80% στις ηλικίες 18-24. Μάλιστα, οι αφηρημένοι πεζοί “ζόμπι” και οι έκπληκτοι οδηγοί φτάνουν πολλές φορές σε διαπληκτισμό και χειρονομίες, σε ποσοστό 17% και 14% αντίστοιχα, για τις δύο δραστηριότητες, νούμερα που ανεβαίνουν στο 36% και 33% στις ηλικίες 18-24.

Διαβάστε επίσης: Τιμές Fiat 500 (RED) στην Ελλάδα

Με τόσο κόσμο να διασχίζει το δρόμο σα να μην υπάρχουν αυτοκίνητα, μόνο έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι το ένα τρίτο των ερωτηθέντων (33%) βλέπει θετικά τα αυτοκίνητα με αυτοματοποιημένη τεχνολογία ασφάλειας, με το 48% των Λονδρέζων οδηγών να νιώθουν πιο άνετα αν το δικό τους αυτοκίνητο είχε σύστημα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης και αναγνώρισης πεζών.

Η έρευνα της ιταλικής εταιρείας έδειξε επίσης και άλλα πράγματα που συμβαίνουν σε εκείνους που χρησιμοποιούν το κινητό τους όταν περπατούν στο δρόμο, τα οποία επίσης μπορούν να οδηγήσουν σε… αυτοτραυματισμό. Το 17% των πεζών χρηστών έχει γλιστρήσει κοιτάζοντας το κινητό του, ένα 17% έχει σχεδόν χτυπήσει σε κολόνα, ένα 15% σχεδόν χτύπησε πάνω σε βιτρίνα καταστήματος, ενώ ένα 16% έχει πέσει πάνω σε άλλον άνθρωπο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.