Έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ – Η Περιφέρεια με τους περισσότερους νεκρούς ανά 100.000 κατοίκους

Στην δημοσίευση των στοιχείων σχετικά με τα τροχαία στους ελληνικούς δρόμους προχώρησε η ΕΛΣΤΑΤ. Η σκληρή "γλώσσα" των αριθμών...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τροχαία δυστυχήματα

Αύξηση στα τροχαία δυστυχήματα παρατηρήθηκε μέσα στους εννέα μήνες του 2023, δηλαδή από τον Ιανουάριο έως και τον Σεπτέμβριο. Πάμε να δούμε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και την Περιφέρεια με τους περισσότερους νεκρούς.

Όπως αναφέρει η σχετική έρευνα, σε αυτούς τους εννέα μήνες, έχασαν τη ζωή τους 479 συνάνθρωποί μας στους δρόμους. Την προηγούμενη χρονιά, οι νεκροί ήταν 473, δηλαδή προέκυψε μία αύξηση της τάξης του 1,3%. Από την άλλη, ο αριθμός των τροχαίων στο ίδιο διάστημα αυξήθηκε κατά 8,1% (8.302 φέτος έναντι 7.682 πέρυσι).

Αναφορικά με την Περιφέρεια με τους περισσότερους νεκρούς, η αρνητική πρωτιά ανήκει στην Αττική με ποσοστό 24,1% επί του συνόλου. Δεύτερη ακολουθεί η Κεντρική Μακεδονία με ποσοστό 14,8% και τρίτη η Δυτική Ελλάδα με ποσοστό 13,0%. Ακολουθεί το σχετικό γράφημα:


Πιο κατατοπιστικό, βέβαια, είναι το γράφημα που απεικονίζει τους νεκρούς ανά 100.000 κατοίκους. Εκεί, δεν συναντάμε στην πρώτη θέση την Αττική, αλλά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ακολουθούν τα Ιόνια Νησιά και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ήπειρος. Ακολουθεί το σχετικό γράφημα:

Πηγή: ΕΛΣΤΑΤ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.