Έρευνα: “Βάθρο” για την Ελλάδα στην αγένεια κατά την οδήγηση

Σε μάστιγα εξελίσσεται η αγένεια στους ελληνικούς δρόμους! Δείτε τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν σε έρευνα και σε ποιες κατηγορίες η Ελλάδα έχει την πρωτιά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
έρευνα αγένεια

Μία νέα έρευνα έρχεται να μας δείξει ότι ο Έλληνας οδηγός είναι στους “πρωταθλητές” της Ευρώπης στην αγένεια. Οδηγεί χωρίς να κρατά αποστάσεις, η κόρνα κάνει “υπερωρίες” και το βρίσιμο είναι καθημερινότητα!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι χρήστες των ελληνικών δρόμων βρίζουν πολύ. Πιο συγκεκριμένα, βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση πίσω από τους Γάλλους, ενώ η τριάδα συμπληρώνεται από τους Γερμανούς. Επίσης, δεύτερη είναι η θέση μας στην συχνότητα της κόρνας, με την Ισπανία να βρίσκεται στην πρώτη θέση και την Γαλλία στην τρίτη.  Ακολουθεί η σχετική εικόνα:


Στην δεύτερη εικόνα θα δούμε ακόμα δύο πράξεις που υποδηλώνουν ανάρμοστη συμπεριφορά. Όπως βλέπετε, κατέχουμε ακόμα μία πρωτιά μιας και είναι συχνό φαινόμενο να κρατάμε μικρή απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο.

Συνολικά, η χώρα με την μεγαλύτερη αγένεια στους δρόμους της Ευρώπης είναι η Γαλλία, σύμφωνα με την έρευνα. Ακολουθεί η Ελλάδα και τρίτη στην λίστα έρχεται η Γερμανία. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε όλη την έρευνα αναλυτικά, έχει και άλλα, ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Πηγή: gefyra.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.