Ετοιμάζεται το SUV της Ferrari και θα είναι… καθαρόαιμο!

Καλώς ή κακώς, η Ferrari ετοιμάζει SUV και αυτό αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση θα έχει να επιδείξει και απίστευτα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Βρείτε μας στο

Μπορεί στην Ferrari να ισχυρίζονταν κάποτε πως δεν θα παράξουν ποτέ SUV μοντέλο, φαίνεται όμως πως η δημοφιλία των συγκεκριμένων αυτοκινήτων αλλά και το γεγονός πως και άλλες εταιρείες όπως Lamborghini και Porsche έχουν σημειώσει σημαντική επιτυχία στην κατηγορία αυτή, την έκανε να αλλάξει γνώμη.

Σε γενικές γραμμές η Ferrari δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με το πολυσυζητημένο SUV, το οποίο σύμφωνα με τις φήμες που έρχονται από τα ιταλικά μέσα εξελίσσεται υπό την ονομασία Purosangue (καθαρόαιμο στα ελληνικά).

Μάλιστα, οι Ιταλοί διατείνονται πως το SUV από το Μαρανέλο θα φέρει νέα δεδομένα στην κατηγορία, ενώ η ιπποδύναμή του θα ξεπερνά τα 650 άλογα και ενδεχομένως να διαθέτει και υβριδική τεχνολογία.

Κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να το δούμε με τετρακίνηση, η οποία δεν θα χρειάζεται άξονα μετάδοσης, καθώς θα τοποθετηθεί ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα.

Όσον αφορά την εμφάνιση του super SUV, προς το παρόν μόνο σκίτσα υπάρχουν στο διαδίκτυο και ένα από αυτά είναι και αυτό που βλέπουμε πιο πάνω και αποτελεί το δημιούργημα του Giorgi Tedoradze.

Το πότε θα είναι έτοιμο, δεν το ξέρουμε ακόμη επισήμως, πάντως οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για το 2021.

Πηγή: Giorgi Tedoradze 

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr