Ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό η BMW για τα 50 χρόνια M Division;

Θέμα ημερών είναι η συμπλήρωση των 50 ετών από την δημιουργία του M Division και φήμες θέλουν την BMW να ετοιμάζει ένα πολύ ξεχωριστό μοντέλο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
M Division

Το 2022 θα είναι μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά για την BMW και, πιο συγκεκριμένα, για το M Division, το οποίο κλείνει 50 χρόνια ιστορίας. Η βαυαρική εταιρεία, πέρα από εκδηλώσεις, φαίνεται πως ετοιμάζει και ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο που αναμένεται να παραχθεί σε μόλις 50 αντίτυπα.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία πίσω από την χαρακτηριστική τριχρωμία του BMW M-Division

Ο λόγος για ένα όχημα “M Hommage” περιορισμένης παραγωγής που θα δανείζεται στοιχεία από την BMW 3.0 CSL Hommage Concept (είναι το εικονιζόμενο). Η τελευταία είναι ένα πρωτότυπο όχημα που παρουσιάστηκε το 2015 και αναβιώνει το παρελθόν της εταιρείας συνδυάζοντας σύγχρονες τεχνολογίες.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Whichcar” αναφέρει ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε αυτό το ειδικό μοντέλο να τροφοδοτείται από τον κινητήρα που θα συναντήσουμε στην επερχόμενη BMW M4 CSL. Πρόκειται για έναν twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3,0 λτ., ο οποίος βέβαια στην προκειμένη περίπτωση θα έχει ισχύ που ξεπερνά τους 600 ίππους και ροπή άνω των 700 Nm.

Για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα, οπότε αναμένουμε μέχρι τις 24 Μαΐου, ημέρα εορτής των 50 ετών M Division ώστε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: whichcar.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.