Ετοιμάζει τρίκυκλη μοτοσυκλέτα η Aprilia

Η Aprilia έχει και μια τρίκυκλη μοτοσυκλέτα στα σκαριά, όπως φαίνεται και από τις πατέντες που είδαν το φως τις δημοσιότητας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Aprilia 3κυκλο

Με δύο ρόδες μπροστά μια συμβατική μοτοσυκλέτα μετατρέπεται σε ένα όχημα διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα πιο ασφαλές έναντι ενός συμβατικού δικύκλου, ειδικά σε δρόμους με περιορισμένη πρόσφυση όπως είναι οι ελληνικοί.

Η μόνη τρίκυκλη μοτοσυκλέτα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ευρεία παραγωγή είναι το Yamaha Niken, ωστόσο μάλλον θα αποκτήσει σύντομα (ελπίζουμε) παρέα, αφού και η Aprilia δείχνει πως εξελίσσει μια τέτοιου είδους μοτοσυκλέτα.

Οι εταιρία από το Noale που αποτελεί θυγατρική του Piaggio Group φαίνεται, σύμφωνα με πατέντες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, να συνδυάζει τις αρετές της αυτόματης δικύλινδης Mana με το εμπρός σύστημα που έχουμε δει στα Piaggio MP3, προσαρμοσμένο βέβαια στις ανάγκες ενός μεγαλύτερου πλαισίου.


Η Mana, η παραγωγή της οποίας σταμάτησε πρόσφατα, είναι μια καλή βάση για μια τρίκυκλη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού. Είναι αυτόματη καθώς φέρει κιβώτιο CVT, ενώ εκεί που βλέπουμε κανονικά το ρεζερβουάρ φέρει αποθηκευτικό χώρο ικανό να χωρέσει ένα κράνος κλειστού τύπου.

Μένει να δούμε αν και πότε θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη ιδέα από την Aprilia που έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να το κάνει αυτό εφικτό, ή αν θέλει με αυτές τις παντέντες να κατωχυρώσει απλά την εν λόγω αρχιτεκτονική στο εμπρός μέρος και να “κολλήσει” από εκεί και πίσω κάτι άλλο…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]