Ετοιμάζεται το Nissan Ariya e-4ORCE που θα ενώσει τους Πόλους της Γης (+video)

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για να ξεκινήσει το μοναδικά τροποιημένο Nissan Ariya e-4ORCE την πρώτη ηλεκτροκίνητη αποστολή από τον μαγνητικό Β. Πόλο στον Ν. Πόλο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Ariya Pole to Pole 2023 αποστολή

Η Arctic Trucks, που ειδικεύεται στην μετασκευή οχημάτων για πολικές εκστρατείες, έχει συνεργαστεί με τις ομάδες σχεδιασμού και μηχανικής της Nissan για να προετοιμάσει κατάλληλα την αποστολή του αμιγώς ηλεκτρικού Ariya, σε συνθήκες που θα περιλαμβάνουν παγωμένες εκτάσεις, βαθύ χιόνι, απότομες ορεινές αναβάσεις και αμμόλοφους της ερήμου.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το υβριδικό Nissan X-Trail με τους 213 ίππους

Το ειδικής αποστολής Ariya εξοπλίζεται με ανυψωμένη ανάρτηση και διευρυμένους θόλους για την τοποθέτηση τεράστιων σε μέγεθος τροχών καθώς και με ένα πρόσθετο κιτ αμαξώματος. Πλήρως προετοιμασμένο για να ανταπεξέλθει σε ορισμένες από τις πιο ακραίες συνθήκες, το Ariya θα ξεκινήσει τη σκληρότερη δοκιμή του μέχρι σήμερα και θα ανοίξει νέους δρόμους.

Προκειμένου να διατηρηθεί στον μέγιστο βαθμό ο αυθεντικός χαρακτήρας του Ariya, οι τροποποιήσεις στο αυτοκίνητο ήταν σκόπιμα ελάχιστες. Το αυτοκίνητο της αποστολής διατήρησε το αρχικό του ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με την μπαταρία και διαθέτει τη διάταξη διπλού κινητήρα με το καινοτόμο και μοναδικό σύστημα κίνησης και στους τέσσερις τροχούς της Nissan, το e-4ORCE, που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για ηλεκτρικά και “εξηλεκτρισμένα” κινητήρια σύνολα.

Διαβάστε επίσης – Nissan-Renault: Αυτές είναι οι αλλαγές στη συνεργασία τους

“Με το Ariya, η ομάδα μας, έβαλε την καρδιά και την ψυχή της στο αυτοκίνητο και έφτιαξε αυτό το πολύ ιδιαίτερο προϊόν. Σχεδιάσαμε αυτό το αυτοκίνητο με όραμα ότι θα εκπληρώσει το ρόλο του σε πολλά περιβάλλοντα.”, δήλωσε ο Matthew Weaver, Αντιπρόεδρος της Nissan Design Europe.

Οι πιο αξιοσημείωτες αλλαγές συναντώνται στην υπερυψωμένη ανάρτηση και τα τεράστια ελαστικά εκτός δρόμου των 39 ιντσών, που τοποθετήθηκαν για να εξασφαλίσουν ότι η αποστολή με το Ariya μπορεί να αντιμετωπίσει τις πιο εξαντλητικές συνθήκες και εδάφη.

Τέλος, το ηλεκτρικό Aruya της αποστολής έχει εξοπλιστεί με μια ενσωματωμένη μηχανή εσπρέσο για να κρατά ζεστό τον Βρετανό εξερευνητή, Chris και τη σύζυγό του Julie, στο ταξίδι τους μέχρι τον Νότιο Πόλο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.