Έτοιμο το Nissan Navara με μοτέρ GT-R. Το ισχυρότερο pick up;

Υπερκυβισμένο μοτέρ από GT-R με τετραψήφια ισχύ και εμφάνιση που μόνο επαγγελματικό δεν θυμίζει. Έπειτα από δύο χρόνια, το Nissan Navara-R είναι έτοιμο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Navara GT-R

Το project Nissan Navara με κινητήρα GT-R είναι γνωστό, η δημιουργία του είχε ξεκινήσει πριν από αρκετά χρόνια, τώρα όμως είναι έτοιμο να βγει στους δρόμους και να διεκδικήσει τον τίτλο του ισχυρότερου pick up. Η επίσημη πρεμιέρα του αναμένεται να γίνει στην εκδήλωση Goodwood Festival of Speed.

Πίσω από το συγκεκριμένο project βρίσκεται η εταιρείας “SB Motorsport”, η οποία ασχολείται έντονα με αγώνες και ο χρόνος που απαιτήθηκε για την ολοκλήρωση άγγιξε τα δύο χρόνια. “Το project ονομάζεται Navara-R, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα pick-up με μηχανικά μέρη από το GT-R, το οποίο όμως να διατηρεί την άδεια κυκλοφορίας”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιδρυτής της SB Motorsport, Stephen Biagioni.

Πράγματι, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είναι η ύπαρξη του κινητήρα VR38DETT κάτω από το καπό. Πρόκειται για τον twin-turbo V8 χωρητικότητας 4,1 λτ. (υπερκυβισμένος από τα 3,8 λτ.), ο οποίος, έπειτα από μία σειρά αναβαθμίσεων αποδίδει περίπου 1.000 ίππους. Εννοείται πως από το Nissan GT-R έρχεται και το σύστημα μετάδοσης.

Η εμφάνιση ασφαλώς δεν θα μπορούσε να μην συμβαδίζει με το “θηρίο” που βρίσκεται κάτω από το καπό. Έτσι, οι δημιουργοί τοποθέτησαν bodykit, διεύρυναν τα φτερά, ενώ δεν απουσιάζει ακόμα και ένα αεροδυναμικό βοήθημα στο πίσω μέρος. Τέλος, οι εργοστασιακές ζάντες αφαιρέθηκαν και τη θέση τους πήραν BBS μεγέθους 20 ιντσών, οι οποίες φέρουν semi-slick ελαστικά και ενισχυμένα φρένα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.