Ετοιμοπαράδοτο Opel Crossland, με όφελος έως 2.000 ευρώ

Άμεση παράδοση για συγκεκριμένες εκδόσεις και όφελος που μπορεί να φτάσει έως τα 2.000 ευρώ ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία για το πολυτάλαντο Opel Crossland.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
opel crossland ετοιμοπαράδοτο 2022

Το μικρό SUV της Opel που “ακούει” στο όνομα Crossland δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ένα SUV με άνετους χώρους για μια 4μελή οικογένεια, συρόμενο πίσω κάθισμα που αυξομειώνει το χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, καλά επίπεδα εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, το Crossland είναι σίγουρα ένα από τα μοντέλα της κατηγορίας που αξίζει της προσοχής σας.

Διαβάστε επίσης – Opel Crossland: Νέο ορόσημο παραγωγής για το compact SUV

Το παραπάνω πρέπει να το λάβετε ακόμη πιο σοβαρά υπόψη έπειτα και από την ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας, η οποία έχει άμεσα διαθέσιμα Crossland σε συγκεκριμένες εκδόσεις, σε μια δύσκολη περίοδο όπου οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι ακόμη και πολύμηνες.

Opel Crossland παραγωγή ορόσημο 2022

Το Crossland γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, χάρη στη νέα έκδοση Family Edition, με τον αποδοτικό υπετροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,2 λίτρων και 110 ίππων και ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Πιο συγκεκριμένα, στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Family Edition περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, προβολείς ομίχλης, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικός κλιματισμός (ECC) και το πακέτο “Sight & Light”.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Opel Crossland 1.2T 130 PS AT6

Επιπλέον, το Opel Crossland γίνεται και πιο προσιτό με το πρόγραμμα FamilyTime, για όφελος έως 2.000 ευρώ ανάλογα με την έκδοση. Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Opel.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.