Έτσι έκλεβαν καταλύτες από το πάρκινγκ του “Ελευθέριος Βενιζέλος” (+video)

Μερικά δευτερόλεπτα ήταν αρκετά, όπως θα δείτε στο video που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Έκλεβαν καταλύτες από αυτοκίνητα ταξιδιωτών και υπαλλήλων!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
καταλύτες

Στη δημοσιότητα έρχεται το video από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν πρόσφατα την δράση δύο ατόμων που έκλεβαν καταλύτες από αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα μέσα στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Συνολικά εξιχνιάστηκαν εννέα υποθέσεις, ενώ ο ένας εκ των συλληφθέντων έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν 2 ημεδαποί, ένας 34χρονος και μία 25χρονη, για υποθέσεις αφαίρεσης καταλυτών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στους χώρους του εμπορικού πάρκου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της 6η Νοεμβρίου, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να κινούνται με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εντός του εμπορικού πάρκου του αεροδρομίου και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν καταλύτη από σταθμευμένο όχημα.

Μετά από αναζητήσεις, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο με το οποίο δρούσαν είχε ενοικιαστεί στο όνομα της 25χρονης, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 34χρονο, ο οποίος οδηγούσε. Αναζητούνται λοιποί εμπλεκόμενοι. Σε έρευνα σε οικία των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα αυτοκινήτων, πλήθος ενοικιαστήριων συμβολαίων για ενοικίαση αυτοκινήτων και τιμολόγιο για πώληση παλαιών σιδήρων-καλωδίων.


Οι δράστες πωλούσαν άμεσα τους κλεμμένους καταλύτες προκειμένου να είναι αδύνατος αφενός μεν ο εντοπισμός τους και αφετέρου η ταυτοποίηση τους. Από την μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπής καταλυτών από σταθμευμένα αυτοκίνητα πλησίον καταστημάτων του εμπορικού πάρκου του Αερολιμένα. Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, τα “χτυπήματα” ήταν επαγγελματικά και η κάθε αφαίρεση διαρκούσε ελάχιστα δευτερόλεπτα!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.