Έτσι γιόρτασαν στην Ιαπωνία τα 50 χρόνια του Nissan GT-R (+video)

Μια ξεχωριστή γιορτή για το supercar της Nissan, το GT-R φυσικά, έλαβε και φέτος χώρα στην Ιαπωνία και αυτή την φορά συμπίπτει με τα 50 χρόνια του μοντέλου.

Βρείτε μας στο

Χιλιάδες ιδιοκτήτες, θαυμαστές, καθώς και βελτιωτές κάθε λογής Nissan GT-R συγκεντρώθηκαν τον περασμένο μήνα στην πίστα του Fuji Speedway, για να εκθέσουν τα πολύτιμα αυτοκίνητά τους και να μοιραστούν το πάθος και τον ενθουσιασμό τους με τη διαρκώς αυξανόμενη κοινότητα φίλων του ιαπωνικού μοντέλου.

Η συγκεκριμένη μονοήμερη γιορτή, το R’s Meeting, φιλοξενείται από ένα δημοφιλές τοπικό ιαπωνικό περιοδικό για το GT-R. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τωρινούς αλλά και παλαιότερους μηχανικούς του Nissan GT-R, με τους ανθρώπους δηλαδή που ανέπτυξαν το εμβληματικό μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας, αλλά και να θαυμάσουν στην πίστα μια “παρέλαση” όλων των γενεών του GT-R.

Οι ιδιοκτήτες των GT-R είχαν επίσης την ευκαιρία να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά τους μέσα στην πίστα του Fuji, “απελευθερώνοντας” την τρομακτική τους ισχύ.

Το 2019, σηματοδοτεί την 50ή επέτειο από τη δημιουργία του Nissan GT-R, γεγονός που έκανε αυτή τη γιορτή ακόμη πιο ξεχωριστή.

Δείτε πιο κάτω το video που ετοίμασε η ίδια η Nissan από τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr