Έτσι θα μπορούσε να είναι μία νέα γενιά Alfa Romeo Giulietta

Ποιος θα μπορούσε να πει όχι σε μία Alfa Romeo Giulietta σαν την εικονιζόμενη; Δείτε τις όμορφες εικόνες που δημιούργησε ανεξάρτητος σχεδιαστής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Giulietta

Έπειτα από την δήλωση του Jean-Philippe Imparato, υψηλόβαθμο στέλεχος της ιταλικής εταιρείας, διαπίστωσε ο καθένας ότι είναι πιθανή μία επιστροφή της Alfa Romeo Giulietta. Με λίγα λόγια, είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό “Autocar” ότι είναι πιθανή μία αναβίωση του hatchback με εξηλεκτρισμένη φιλοσοφία και ασφαλώς μία μετέπειτα αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Δείτε επίσης: Alfa Romeo Tonale Hybrid 160 VGT Ti με κορυφαίο στάνταρ εξοπλισμό (+τιμή) 

Τώρα, θα δούμε πως οραματίζεται την ενδεχόμενη επιστροφή του μοντέλου ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής. Η σελίδα του στο Instagram ονομάζεται “kdesignag” και κατά καιρούς προβάλλει τις όμορφες δημιουργίες του. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτή η Alfa Romeo Giulietta είναι ψηφιακά επεξεργασμένη και είναι εύκολο να διαπιστώσεις κανείς ότι φέρει στοιχεία της Giulia.


Στο εμπρός τμήμα βλέπουμε τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα και την χαρακτηριστική, τριγωνική μάσκα. Από τον πλαινό τμήμα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα έντονα “νεύρα” και οι ζάντες με τους πέντε κύκλους και τις κόκκινες δαγκάνες στο εσωτερικό τους.

Μία ακόμα εικόνα απεικονίζει την άγρια ομορφιά του πίσω τμήματος. Εκεί συναντάμε τα φωτιστικά σώματα της Giulia, αλλά και μία αεροτομή που είναι ενσωματωμένη επάνω στο αμάξωμα. Εντυπωσιακό είναι και το κάτω μέρος, με τον μαύρο διαχύτη και τις δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης.

Το τελικό αποτέλεσμα… μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί εντυπωσιακό! Πιο κάτω θα δείτε την σχετική δημοσίευση, η οποία περιλαμβάνει ακόμα περισσότερες εικόνες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KDesign AG – (@kdesignag)

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.