Έτσι θα σώσει ο “Iron Man” τα κλασικά αυτοκίνητα. Νέα εκπομπή του Robert Downey Jr. (+video)

Ο Αμερικανός ηθοποιός και γνήσιος petrolhead Robert Downey Jr. ξεκινά μια νέα τηλεοπτική εκπομπή με στόχο να κάνει τα κλασικά αυτοκίνητα πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Downey’s Dream Cars - Νέα τηλεοπτική εκπομπή 2023

Γνωστός σε όλο τον κόσμο και από τον ρόλο τους ως Iron Man στις ταινίες της Marvel, o Robert Downey Jr. εκπληρώνει το δικό του τηλεοπτικό όνειρο με τη νέα εκπομπή “Downey’s Dream Cars”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης: Porsche – Ενισχύει την συμμετοχή της στην παραγωγή eFuels

Ο Downey Jr. είναι επίσης γνωστός και για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες έχοντας ιδρύσει το 2019 την εταιρεία “The Foorprint Coalition” που έχει σαν στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του ανθρώπου μέσω εξέλιξης και εφαρμογής νέων προηγουμένων τεχνολογιών.


Στην νέα του τηλεοπτική εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται από την αμερικανική συνδρομητική υπηρεσία ροής βίντεο κατ’ απαίτηση HBO Max, o Downey Jr. έχει συγκεντρώσει μια ομάδα μηχανικών με σκοπό να τον βοηθήσουν να μετατρέψει μέρος της συλλογής κλασικών αμερικάνικων αυτοκινήτων που έχει στην κατοχή του σε οχήματα πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης – Audi: Μετατρέπει το παλιό σε νέο με το project “MaterialLoop”

Έτσι με αυτή τη νέα εκπομπή ο Αμερικανός ηθοποιός προσπαθεί να ικανοποιήσει ταυτόχρονα τα δύο μεγάλα πάθη του, την αγάπη του για τα αυτοκίνητα και την προστασία του περιβάλλοντος και να μεταφέρει στο κοινό αυτή την ανάγκη για αλλαγή που υπάρχει και στον κόσμο των τεσσάρων τροχών προς ένα βιώσιμο μέλλον.

Σύμφωνα και με το trailer της εκπομπής ο 58χρονος ηθοποιός δεν θα επικεντρωθεί στην μετατροπή των κλασικών αυτοκινήτων του μόνο σε αμιγώς ηλεκτρικά αλλά υποννοεί ότι θα εφαρμόσει και άλλες τεχνολογίες που είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον όπως για παράδειγμα το βιοντίζελ και τα υβριδικά συστήματα κίνησης.

“Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν ένα πείραμα ελπίδας, καθώς έφερα μαζί τα λαμπρότερα μυαλά για να αξιολογήσουν, να εκμπαιδεύσουν, να ανυψώσουν και να μειώσουν το ανθακικό αποτύπωμα αυτών των οχημάτων με έναν τρόπο που επιδεικνύει την δυναμική της δημιουργικής λύσης των προβλημάτων”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Downey Jr. για την εκπομπή “Downey’s Dream Cars” προσθέτοντας παράλληλα ότι αυτό που κάνουν δεν το έχει επιχειρήσει κανείς άλλος στο παρελθόν.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.